Kraftfulla moddverktyg för The Witcher 3 på Steam.

Om du inte kan vänta med att börja rota runt i The Witcher 3: Wild Hunts insida med sina kraftfulla nya moddverktyg, kan du nu sträva efter tidig åtkomst genom att anmäla dig till en playtest på Steam. Den nya REDkit-sviten är baserad på de faktiska verktyg som CD Projekt RED själva använde för att skapa en av de bästa RPG:erna, och kommer att låta människor skapa en mycket bredare uppsättning av moddar. Vi kommer att kunna skapa nya uppdrag, nya karaktärer, till och med helt nya världar.

The Witcher 3: Wild Hunt, en av de bästa RPG:erna, kommer snart att erbjuda ett kraftfullt moddverktygssystem som baseras på de verktyg som CD Projekt RED använde för att skapa spelet. Den nya REDkit-sviten kommer att erbjuda spelare möjligheten att skapa en mängd olika moddar, inklusive nya uppdrag, karaktärer och till och med helt nya världar. För de som är ivriga att komma igång tidigt finns det möjlighet att anmäla sig till en playtest på Steam och få tillgång till verktygen innan de släpps officiellt.

Med de kraftfulla moddverktygen i Witcher 3: Wild Hunt REDkit-sviten kommer spelare att kunna expandera och förändra spelets värld på ett helt nytt sätt. Genom att skapa egna uppdrag och karaktärer kommer spelarna att kunna skapa sina egna unika äventyr och berättelser inom Witcher-universumet. Med möjligheten att skapa helt nya världar kommer spelarna att ha oändliga möjligheter att utforska och skapa inom spelets universum.

För de som är intresserade av att experimentera och skapa egna moddar är det här en spännande tid för Witcher 3: Wild Hunt-fans. Genom att delta i playtesten på Steam kommer spelare att kunna få en försmak av de kraftfulla nya verktyg som snart kommer att vara tillgängliga för alla. Med möjligheten att skapa och dela sina egna moddar kommer Witcher 3-gemenskapen att få en ny dimension av kreativitet och utforskande.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top