Fallout kommer till Fortnite

Det är en fantastisk tid att vara en Fallout-fan, tack vare dess utmärkta Amazon Prime-serie och den nästa generations uppdateringen för Fallout 4. Men det verkar som att fallout från denna nyliga boom in popularitet har inte lugnat ner sig än. Tack vare en teaser delad på Fortnite:s officiella sociala medier, vet vi att Fallout kommer snart till Fortnite.

Teaserbilden visar stridsrustning i en moln av orange damm, tillsammans med vad som verkar vara någon form av industriell byggnad. Förutom det finns det inte mycket att gå efter, men vi kan göra utbildade gissningar. För det första, Fortnites nuvarande säsong kommer att avslutas den 24 maj, så det här är den perfekta tiden att teasera skins som kanske kommer i nästa battle pass. Och om det är något liknande de senaste Avatar: The Last Airbender och Star Wars-övergångarna, kan vi se Fallout-tema mekanik eller områden dyka upp på kamproyalekartan själv.

Det kommer förmodligen att innebära någon form av kosmetisk pack också, vilket kan inkludera karaktärer från spelen, Amazon Prime-serien, eller båda. Tack vare teasern vet vi att stridsrustning kommer att göra en framträdande, men det är oklart om det kommer att vara en föremål att utrusta i spelet eller en skin som kan låsas upp eller köpas.

För mer Fortnite-nyheter, läs om dess senaste samarbeten med Billie Eilish, dess beslut att tillåta spelare att blockera vissa emotes, och dess enorma och mystiska samarbete med Disney.

Vilka hoppas du att se inkluderade i denna övergång? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Det är en spännande tid för alla Fallout-fans där ute, med den hyllade Amazon Prime-serien och de senaste nyheterna om en uppgradering för Fallout 4. Men spänningen över Fallout vilar inte där – en teaser som delats på Fortnite:s officiella sociala medier antyder att Fallout är på väg till Fortnite. Teaserbilden visar stridsrustning i en dimma av orange damm, tillsammans med en industriell byggnad i bakgrunden. Detta har fått fans att spekulera om vad som väntar runt hörnet när det gäller kosmetiska föremål och teman i Fortnite.

Med den nuvarande Fortnite-säsongen som avslutas snart, är det troligt att vi kommer att se Fallout-tema skins och andra föremål dyka upp i nästa battle pass. Liknande tidigare samarbeten med Avatar: The Last Airbender och Star Wars, kan vi förvänta oss att se Fallout-tema mekanik eller områden implementerade på kartan i spelet. En kosmetisk pack kommer förmodligen också att släppas, med karaktärer från spelserien och Amazon Prime-serien som möjliga alternativ för spelarna att låsa upp eller köpa.

Med stridsrustningen i fokus i teasern, är det spännande att se hur detta kommer att integreras i spelet – kommer det vara ett föremål att använda under striderna, eller en skin för spelarna att visa upp? För mer spännande Fortnite-nyheter och information om samarbeten, kan du läsa om tidigare partnerskap med artister som Billie Eilish, beslutet att tillåta spelare att blockera vissa emotes, samt det mysteriösa samarbetet med Disney. Det ska bli intressant att se vilka Fallout-karaktärer och teman som kommer att inkluderas i denna stora övergång till Fortnite.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top