Fem nätter på Freddy’s 2 får premiär i december 2025

Five Nights At Freddy’s 2, uppföljaren till 2023 års filmatisering av det populära skräckspelet, har en premiärdatum. Freddy Fazbear och vännerna kommer tillbaka till bioduken den 5 december 2025.

Enligt Variety, meddelade Blumhouse Productions datumet tillsammans med en rad andra kommande filmer, inklusive M3GAN 2.0 och The Black Phone 2. Det är inte förvånande att se en uppföljare till Five Nights At Freddy’s. Den hade samtidig premiär på biograferna och på Peacock den 27 oktober 2023, och lyckades ändå bli en enorm kassasuccé. Med en global bruttointäkt på 297 miljoner dollar blev den årets högst intjänande skräckfilm, Blumhouses mest intjänande film någonsin och den mest sedda filmen på Peacock i fem raka dagar.

Sloganen för Five Nights At Freddy’s 2 lyder, “Någon kan överleva fem nätter. Denna gång kommer det inte att finnas några andra chanser.” Rollistan för uppföljaren har inte offentliggjorts ännu, men originalet hade Josh Hutchinson i huvudrollen och inkluderade Matthew Lillard, Elizabeth Lail, Mary Stuart Masterson och Piper Rubio. Regissören Emma Tammi återvänder för att regissera uppföljaren, med FNAF-skaparen Scott Cawthorn och Blumhouse-grundaren Jason Blum som producenter.

FNAF 2 kommer inte att vara den enda videospelsfilmen som kommer 2025. Mortal Kombat 2, uppföljaren till 2021 års rebootfilm, bekräftades nyligen att den kommer att släppas i oktober samma år.

Uppföljaren till den populära skräckfilmen från 2023, Five Nights At Freddy’s 2, har äntligen fått ett premiärdatum. Enligt Variety kommer filmen att släppas den 5 december 2025, vilket gör det till en av de mest efterlängtade filmerna nästa år. Blumhouse Productions, som också producerade den första filmen, meddelade datumet tillsammans med flera andra spännande projekt för 2025.

Med en global intäkt på 297 miljoner dollar och titeln som årets högst intjänande skräckfilm 2023, var det självklart att en uppföljare till Five Nights At Freddy’s skulle komma. Den första filmen, som hade samtidig premiär på biograferna och Peacock, blev också den mest sedda filmen på Peacock i fem raka dagar. Med en spännande handling och ensemblen från originalet är förväntningarna höga för denna efterlängtade uppföljare.

Sloganen för Five Nights At Freddy’s 2 antyder att överlevnad kommer att vara ännu svårare denna gång, och fansen kan vänta sig en spännande fortsättning på berättelsen. Med Emma Tammi tillbaka som regissör och Scott Cawthon och Jason Blum som producenter är det en säker satsning att filmen kommer att leverera samma skräck och spänning som dess föregångare. Tillsammans med andra stora filmprojekt som Mortal Kombat 2, ser 2025 ut att bli ett spännande år för fans av videospelsfilmatiseringar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top