Spela Alla Assassin’s Creed Skuggor Offline, Krävs Anslutning för Installation.

Du kommer att behöva en internetanslutning för att installera Assassin’s Creed Shadows, men efter det kan hela upplevelsen spelas offline, meddelade Ubisoft. Företaget gjorde det efter att rykten på nätet spreds om att Shadows kräver en obligatorisk onlineanslutning för att spela spelet.

Efter avslöjandet av Shadows igår, som visade de dubbla samuraj- och shinobi-huvudpersonerna som vi kommer att kontrollera i 1500-talets feodala Japan, märkte människor formuleringar i förbeställningslistor och annorstädes som tycktes peka mot att spelet kräver en alltid-ansluten anslutning. Detta frustrerade fans av serien, särskilt med tanke på att Shadows, liksom sina senaste föregångare, är ett singelspelarspel. Men så är inte fallet, och Ubisoft släppte idag en uttalande för att klargöra situationen.

“Hej alla, vi ville dela med oss av några av de tidiga uppgifterna om den kommande lanseringen av Assassin’s Creed Shadows, efter att ha märkt vissa frågor i communityn,” lyder uttalandet. “Assassin’s Creed Shadows kommer inte att kräva en obligatorisk anslutning hela tiden. En internetanslutning kommer att behövas för att installera spelet, men du kommer att kunna spela hela resan offline och utforska Japan utan någon onlineanslutning.

“Vi är superglada att föra Assassin’s Creed till feodala Japan den 15 november när spelet släpps, och vi kan knappt vänta med att visa er mer längs vägen.”

Som du kan se är det tydligt att Shadows är ett spel som du kan spela offline, men bara efter att ha anslutit till internet en gång för att faktiskt installera RPG.

Assassin’s Creed Shadows släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna, PC (via Ubisoft Store och Epic Games Store) och Mac (med Apple silicon via Mac App Store) den 15 november.

För att läsa mer, kolla in vad vi lärde oss igår under Shadows-avslöjandet, och läs sedan Game Informers ranking av hela Assassin’s Creed-serien.

Hur känner du inför att behöva internet för att installera Assassin’s Creed Shadows? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Ubisoft meddelade nyligen att deras kommande spel Assassin’s Creed Shadows kommer att kunna spelas offline efter installation, men att en internetanslutning krävs för att installera spelet. Det här beskedet kom som en lättnad för många fans som hade oroat sig över rykten om att Shadows skulle kräva en konstant onlineanslutning. Spelet utspelar sig i feodala Japan och introducerar två huvudkaraktärer, en samuraj och en shinobi, som spelarna kommer att få kontrollera under sitt äventyr.

Efter att uppgifter om en alltid-ansluten anslutning dykt upp på förbeställningslistor och annorstädes, var det förståeligt att en del fans blev oroliga över kraven för att spela Assassin’s Creed Shadows. Men Ubisoft tog snabbt till orda för att klargöra att spelet faktiskt kan spelas offline efter installationen. Trots att en internetanslutning krävs för själva installationen av spelet, kommer spelarna att kunna utforska Japan och spela spelet utan att vara uppkopplade online under hela spelandet.

Med en planerad release för den 15 november på flera plattformar som PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna, PC och Mac, ser Assassin’s Creed Shadows ut att bli ett efterlängtat tillskott till serien. De tidiga uppgifterna om spelet och dess offline-spelfunktion har redan skapat en del spänning bland fansen, och Ubisoft har lovat att mer information kommer att presenteras under tiden fram till lanseringen. Det verkar som att Shadows kommer att erbjuda en unik spelupplevelse för spelare som är redo att ge sig in i feodala Japans mysterier och faror.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top