Populär medeltida strategistad-byggare Manor Lords överskrider 2 miljoner försäljning i tidig åtkomst

Manor Lords, den medeltida strategi-stadsbyggaren och en av 2024 års överraskningsframgångar, har passerat två miljoner sålda exemplar. Spelet har bara funnits tillgängligt i PC Early Access sedan den 26 april, vilket innebär att det nådde denna milstolpe på endast tre veckor.

Förlaget Hooded Horse meddelade att försäljningen omfattar Steam, Epic, GOG och Microsoft Store (där Manor Lords också kan spelas via PC Game Pass). Spelet fångade snabbt intresse och sålde 1 miljon exemplar dagen efter lanseringen. Sedan dess har Manor Lords haft en konsekvent hög samtidig spelarantal, med en topp på 173 000 på Steam under sin första helg.

Manor Lords utvecklas av Slavic Games och låter spelarna kliva i skorna på en medeltida herre som är ansvarig för att bygga och växa en stad. Spelarna hanterar stadens samhälle, infrastruktur, ekonomi och försvar/expansion, det sistnämnda utvecklas som storskaliga taktiska strider. De intrikata sociala och produktionsystemen kombinerat med en ständigt föränderlig värld (komplett med säsong- och väderförändringar) resulterar i en organisk metropol som spelarna har tagit till sig på stort sätt.

Manor Lords ansluter sig till årets tidiga framgångar i Early Access, såsom Palworld och Hades II. Spelets 1.0 lansering är för närvarande oklar eftersom spelet fortsätter att förändras och förbättras baserat på spelarnas feedback. Det har ändå fått en bra start, och vi är nyfikna på att se hur det utvecklas under sin EA-period.

Manor Lords, den populära medeltida strategi-stadsbyggaren, har på kort tid nått en imponerande milstolpe genom att sälja över två miljoner exemplar under Early Access. Spelet, som släpptes på PC den 26 april, har fångat intresset hos spelare världen över och toppade försäljningslistor på plattformar som Steam, Epic, GOG och Microsoft Store, där det också finns tillgängligt genom PC Game Pass.

Utvecklat av Slavic Games, ger Manor Lords spelarna möjlighet att utforska och förvalta en medeltida stad som dess herre. Genom att hantera stadens samhälle, infrastruktur, ekonomi och försvar/expansion, erbjuder spelet en djup och realistisk simulering av medeltida stadsbyggande. Med storskaliga taktiska strider och en levande värld med säsong- och väderförändringar, skapar Manor Lords en unik och organisk spelupplevelse för alla som älskar strategi och stadsbyggande.

Med Early Access-framgångar som Palworld och Hades II i ryggen, ser framtiden ljus ut för Manor Lords. Med spelets fortsatta utveckling baserat på användarfeedback, är det spännande att se hur spelet kommer att växa och förbättras inför dess officiella 1.0-lansering. Manor Lords har redan gjort ett stort intryck på spelare runt om i världen och förväntningarna är höga för vad som komma skall inom genren medeltida strategi-stadsbyggare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top