Prison Architect 2 försenat till hösten

Det verkar som att Prison Architect 2 går metodiskt tillväga när det gäller att lansera uppföljaren i 3D till fängelse-spelserien. Ursprungligen planerad att komma i mars, innan den sköts fram till maj, har utvecklarna Double Eleven nu flyttat den ända tillbaka till september.

Prison Architect 2, den kommande uppföljaren till det populära fängelsespelet, har återigen försenats. Efter att ha skjutits upp från sin ursprungliga lanseringsmånad mars till maj, har utvecklarna beslutat att skjuta fram spelet ännu en gång till hösten. Det verkar som om Prison Architect 2 tar samma metodiska tillvägagångssätt som att bygga ett fängelse när det gäller att säkra en stabil releasedatum.

Double Eleven, företaget bakom spelet, har inte gett någon specifik anledning till förseningen. Det är möjligt att de arbetar på att förbättra spelet och se till att det lever upp till spelarnas förväntningar. Trots förseningen ser många fans fram emot att utforska den nya 3D-spelvärlden och den förbättrade grafiken som Prison Architect 2 erbjuder.

Med spelet nu planerat att släppas i september får spelarna vänta lite längre innan de kan testa sin skicklighet inom fängelsetillverkning och hantera en grupp intagna. Även om det är tråkigt att behöva vänta längre på spelet, hoppas fans att det kommer att vara värt väntan när de äntligen får chansen att spela Prison Architect 2 – Management Game.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top