Första NBA 2K25 Detaljer inkluderar omslagstjärnor, spelluppdateringar, september releasedatum.

2K har meddelat de första detaljerna för den senaste upplagan av sin NBA 2K-serie. NBA 2K25 kommer att ha tre separata omslag för fyra olika utgåvor, beroende på vilken utgåva du väljer. Förutom att avslöja omslagskonst har 2K också försett de första skärmdumparna och övergripande detaljer om uppgraderingarna spelarna kan förvänta sig.

I spetsen för omslagsstjärnorna finns Boston Celtics-forwarden Jayson Tatum. Den 26-årige Tatum är en femfaldig All-Star, en guldmedaljör vid Olympiska spelen 2020, medlem i det amerikanska herrlandslaget inför Olympiska spelen 2024, och kommer från sin första NBA-mästerskap. Tatum pryder omslaget för NBA 2K25 Standard Edition.

Samtidigt kommer de som köper NBA 2K25 WNBA Edition att se Las Vegas Aces-forwarden A’ja Wilson på sitt omslag. Wilson har vunnit två raka mästerskap med Aces. Hon vann Finals MVP-priset för mästerskapet 2023 och är en tvåfaldig WNBA MVP och sexfaldig All-Star. Wilson tog även hem en guldmedalj vid Olympiska spelen 2020 och kommer återigen att representera USA vid Olympiska spelen 2024. Tillsammans delar Tatum och Wilson huvudrollen på omslaget för NBA 2K25 All-Star Edition.

Den sista NBA 2K25-omslagsatleten är en nyligen invald i Hall of Fame, åttafaldig NBA All-Star och vinnaren av den legendariska NBA Dunk Contest 2000, Vince Carter. Carter pryder omslaget för NBA 2K25 Hall of Fame Edition. Du kan se alla fyra omslag nedan.

Årets spel markerar återkomsten av MyCareer-läget med nya uppdateringar och nya MyTeam-lägen. För nya generationer på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC (för de med kompatibla specifikationer) kan spelarna förvänta sig en extra sjätte era i MyNBA, en mer kompakt och interaktiv stad, och återkomsten av läget The W som fokuserar på kvinnor. Crossplay kommer också att erbjudas på de nyare versionerna.

För de som funderar på vilken version de ska välja, kan du se vad som ingår i varje nedan. Det är värt att notera att Hall of Fame Edition bara kommer att vara tillgänglig fram till den 8 september.

NBA 2K har avslöjat de första detaljerna om den kommande NBA 2K25-serien, inklusive omslagsstjärnor, uppgraderingar av spellägen och releasedatum i september. Jayson Tatum från Boston Celtics pryder omslaget för Standard Edition, medan A’ja Wilson från Las Vegas Aces är omslagsatleten för WNBA Edition. Vince Carter, en nyvald medlem i Hall of Fame, är ansiktet för Hall of Fame Edition. Varje version erbjuder unika förmåner och bonusar för spelarna att njuta av.

Den senaste upplagan av NBA 2K25 kommer att inkludera uppdaterade lägen som MyCareer med nya funktioner och MyTeam-lägen. För de som spelar på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, kommer det att finnas nya funktioner som den sjätte eran i MyNBA, en förbättrad stadsmiljö och återkomsten av The W-läget som fokuserar på kvinnliga spelare. Dessutom kommer crossplay att finnas tillgängligt på de nyare plattformarna för en mer interaktiv upplevelse.

För fans som är osäkra på vilken version de ska välja, erbjuder varje utgåva unika fördelar som är värda att utforska. Även om Hall of Fame Edition kommer att vara tillgänglig enbart fram till den 8 september, finns det olika alternativ att välja mellan beroende på spelarens preferenser. Med spännande nya omslag, uppdaterade spellägen och bonusar att utforska, ser NBA 2K25 ut att bli en spännande upplevelse för basketfans världen över.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top