Prisökning och nya nivåer på Xbox Game Pass

Från och med idag kommer Xbox Game Pass att genomgå vissa förändringar, vilket inkluderar omdefiniering av vissa nivåer. Senare i år kommer det att bli en handfull prisökningar för olika nivåer. Här är exakt text som presenteras på Microsofts webbplats.

Från och med den 10 juli 2024 kommer följande uppdateringar av Xbox Game Pass att träda i kraft:
– Prisändringar kommer att träda i kraft för nya medlemmar för Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core och PC Game Pass.
– Game Pass för konsol kommer inte längre att vara tillgänglig för nya medlemmar.
– Medlemmar som redan är prenumeranter på Game Pass för konsol och har automatisk betalningsförlängning aktiverad kommer att kunna fortsätta att njuta av sitt medlemskap.

Dessutom kommer ett nytt Game Pass-alternativ, Xbox Game Pass Standard, att bli tillgängligt inom de kommande månaderna. Dessa förändringar kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda medlemmarna mer värde och fler fantastiska spel till Game Pass.

Den nya Xbox Game Pass Standard-nivån för nya medlemmar kommer att kosta $15 per månad och kommer inte att inkludera tillgång till Day One-utgåvor, EA Play, Game Pass för PC och molnspelande.

Xbox Game Pass Ultimate, som inkluderar tillgång till alla bonusar som nu inte ingår i Standard-nivån, ökar sitt pris från $17 per månad till $20.

Xbox Game Pass Core, som erbjuder onlineåtkomst och en mycket mindre samling kuraterade spel, ändrar sitt årliga pris från $60 till $75. Det månatliga priset på $10 för den nivån kommer dock att förbli oförändrat.

PC Game Pass ökar från $10 per månad till $12, men den nivån kommer fortfarande att inkludera Day One-utgåvor.

Alla dessa prisändringar kommer att återspeglas från och med den 12 september.

Prisändringar för tjänster du redan betalar för är alltid frustrerande. Vad tycker du om förändringen? Planerar du att behålla din prenumeration? Eller är det dags att avbryta?

Från och med den 10 juli 2024 kommer Xbox Game Pass att genomgå betydande förändringar när det gäller prissättning och tillgängliga nivåer. För nya medlemmar kommer det att finnas prisökningar för Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core och PC Game Pass. Dessutom kommer Game Pass för konsol inte längre att vara tillgängligt för nya medlemmar, men befintliga medlemmar med automatisk betalningsförlängning aktiverad kommer att kunna behålla sitt medlemskap.

En ny nivå, Xbox Game Pass Standard, kommer att lanseras inom de kommande månaderna. Denna nivå kommer att kosta $15 per månad för nya medlemmar och kommer inte att inkludera tillgång till Day One-utgåvor, EA Play, Game Pass för PC och molnspelande. Xbox Game Pass Ultimate kommer att öka sitt pris från $17 till $20 per månad, medan Xbox Game Pass Core kommer att ha ett årligt pris på $75. PC Game Pass kommer att öka från $10 till $12 per månad, men kommer fortfarande att inkludera Day One-utgåvor.

Alla dessa förändringar kommer att börja gälla från och med den 12 september. Det är alltid frustrerande när priser för tjänster man redan betalar för ökar, och det är viktigt för medlemmarna att överväga om de vill behålla sin prenumeration eller avbryta den. Hur ser du på dessa förändringar i Xbox Game Pass och vad är dina planer för din prenumeration?

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top