Ja, Dragon Age: The Veilguard innehåller nakenhet.

Dragon Age: The Veilguard kommer att innehålla nakenhet. Det är något jag lärde mig förstahands medan jag anpassade min Rook på BioWares kontor i Edmonton, Kanada, tidigare i år under mitt besök för omslagsreportaget. Vi anpassade en kvinnlig Rook och medan vi justerade kroppsalternativ – läs Game Informers utförliga artikel om Veilguards karaktärsskapare här för mer detaljer – försvann Rookens tröja för att låta oss anpassa saker som bröststorlek.

Och det var då Veilguards speldirektör Corrine Busche log, troligtvis medveten om att nakenhet i karaktärsskaparen innebär nakenhet på andra ställen i spelet, som i Veilguards romanser, något jag vet att BioWares fans kommer att glädjas åt. “Detta är ett mogen RPG,” berättar hon för mig.

Jag såg endast överkroppsnakenhet i karaktärsskaparen, och när jag senare frågar BioWare om det även finns nakenhet nedtill, får jag veta att det är något de vill låta fansen upptäcka själva i spelet. Intressant svar med tanke på att vi pratar om genitalier här, men jag pressar inte vidare. Även om spelets ledare inte ville avslöja för mycket om romansalternativen i spelet, har jag en känsla av att nakenhet kommer att spela en roll i vissa scener och det är vad BioWare antyder.

Nakenhet har funnits i tidigare BioWare-spel, men det har nästan alltid varit antytt. Karaktärer är ibland nakna i romanscener och annorstädes, men armar, ben, skuggor och stycken av scenografi skymmer karaktärernas mer… intima delar. Med vissa av dessa delar fullt synliga i karaktärsskaparen, har jag en känsla av att Veilguards romantiska scener kommer att vara de hetaste i seriens historia. Och spelets vackra visuella design, som körs på EAs Frostbite-motor, bidrar bara till det.

Okej, jag tror att jag har nått gränsen för hur många gånger jag kan skriva ordet nakenhet på min arbetsdator innan det flaggas av HR eller något. Du får vänta på spelets fullständiga släpp i höst för att lära dig mer om nakenhet, romantik och mer.

För mer information om spelet, inklusive exklusiva detaljer, intervjuer, videofunktioner och mer, klicka på knappen för Dragon Age: The Veilguard-huben nedan.

Ja, Dragon Age: The Veilguard kommer att innehålla nakenhet och detta har bekräftats för mig förstahands under en anpassning av min Rook på BioWares kontor i Edmonton, Kanada. Medan vi justerade kroppsalternativ för en kvinnlig Rook försvann tröjan för att ge oss möjlighet att anpassa bröststorleken. Detta ledde till en leende från spelets direktör Corrine Busche, vilket indikerar att nakenhet i karaktärsskaparen kommer att återspeglas i andra delar av spelet, såsom i romanserna som BioWares fans förväntas glädjas åt.

Under anpassningen såg jag endast överkroppsnakenhet i karaktärsskaparen och när jag frågade om möjligheten till nakenhet nedtill, svarade BioWare att detta är något som spelarna själva får utforska i spelet. Det tyder på att nakenhet kan spela en roll i vissa scener och det är något som BioWare antyder. Karaktärerna är vanligtvis delvis skymda i tidigare spel, men med möjligheten till full synlighet i karaktärsskaparen, förebådas en ökad grad av sensualitet i Veilguards romantiska scener.

BioWare har tidigare anspelat på nakenhet i sina spel och med Veilguards visuella design, som körs på Frostbite-motorn, förväntas romantiska scener vara mer sensuella än någonsin tidigare. För att få mer information om spelet och dess exklusiva detaljer, intervjuer och videofunktioner, får vi vänta på den fullständiga släppet i höst. Klicka på knappen för Dragon Age: The Veilguard-huben för att hålla dig uppdaterad om allt som har att göra med spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top