Gud av krig Ragnarök kommer till PC i september

PlayStation har meddelat att de tar med sitt 2022-hit PlayStation-exklusiva spel, God of War Ragnarök, till PC. Det avslöjades under dagens State of Play med en ny trailer tillsammans med ett släppdatum den 19 september. 

Detta följer PlayStations senaste trend att ta sina single-player, berättarstyrda spel till PC några år efter att de först släpps på PlayStation. Just denna månad tog de med Ghost of Tsushima Director’s Cut till PC, och idag avslöjade PlayStation CEO Hermen Hulst att alla live-service-spel kommer att släppas samtidigt på PS5 och PC medan “nyckelspel” med enspelarläge kommer att släppas vid senare tillfällen på PC. 

Som du kan förvänta dig kommer PC-versionen av God of War Ragnarök att ha olåsta bildrutor, Nvidia DLSS 3.7. (och AMD FSR 3.1 och Intel XESS 1.3), super ultrabred support och andra PC-funktioner. Denna version av Ragnarök kommer också att inkludera det gratis Valhalla-DLC från förra året, och förköp av spelet ger dig in-game-belöningar som Kratos Risen Snow Armor och Atreus Risen Snow Tunic. 

Kolla själv nedan i God of War Ragnarök PC avslöjartrailern: 

Enligt spelets Steam-lista kommer det att kräva ett PlayStation Network-konto. 

God of War Ragnarök släpps på PC den 19 september 2024. 

För mer information, läs Game Informers recension av God of War Ragnarök.

Kommer du att testa detta spel på PC senare i år? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

PlayStation har meddelat att deras 2022-hit, God of War Ragnarök, kommer att släppas till PC den 19 september. Detta avslöjades under dagens State of Play-event med en ny trailer som visar spelets spännande gameplay och berättelse. Detta är en del av PlayStations strategi att ta sina populära single-player spel till PC efter att de först släppts på PlayStation, och det är en strategi som verkar vara framgångsrik.

PC-versionen av God of War Ragnarök kommer att innehålla en rad förbättringar för PC-spelare, inklusive olåsta bildrutor, stöd för super ultrawide skärmar och andra funktioner som är unika för PC-plattformen. Dessutom kommer spelare som förköper spelet att få exklusiva in-game-belöningar, såsom Kratos Risen Snow Armor och Atreus Risen Snow Tunic. Denna version av spelet kommer också att inkludera det populära Valhalla-DLC från förra året, vilket ger spelarna ännu mer innehåll att utforska.

Med släppdatumet satt till den 19 september 2024, har PC-spelare över hela världen något att se fram emot när de får chansen att stiga in i den actionfyllda världen av God of War Ragnarök. Spelet kommer att kräva ett PlayStation Network-konto för att spela, och med spännande nya funktioner speciellt utformade för PC-plattformen, ser det ut som om det kommer att bli en mycket uppskattad version av detta populära spel. Hur ser du på att spela God of War Ragnarök på PC i september? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top