Crash Bandicoot 4 Developer Announces Xbox Publishing Deal

Toys for Bob, utvecklaren av Crash Bandicoot 4 och Skylanders-serien, har meddelat ett publiceringsavtal med Xbox för sitt nästa spel. Studion gick nyligen över till att vara självständig efter att ha skilts från sitt tidigare moderbolag, Activision Blizzard.

Studion säger att deras nya titel är “väldigt tidigt i utvecklingen” och att vi inte kommer att se det på ett bra tag. Oavsett vad detta spel är, kommer Xbox att vara dess hem, vilket inte är förvånande eftersom studion tidigare hintade om att man undersökte ett samarbete med publiceraren för ett par månader sedan.

Toys for Bob blev självständiga i februari, några månader efter att Microsoft förvärvade Activision Blizzard. Studion verkar få sin vilja igenom, eftersom man fortfarande får arbeta med Xbox samtidigt som man är en autonom enhet. Innan man lämnade Activision arbetade Toys for Bob på de senaste Crash Bandicoot-spelen som Crash Bandicoot 4: It’s About Time och Crash Team Rumble. Man utvecklade även Spyro Reignited Trilogy och skapade den en gång mycket populära Skylanders-serien.

Du kan läsa vår recension av Toys for Bobs senaste spelsläpp, Crash Team Rumble, här.

Toys for Bob, utvecklaren bakom populära spel som Crash Bandicoot 4 och Skylanders-serien, har nyligen meddelat att de har ingått ett publiceringsavtal med Xbox för sitt kommande spel. Efter att ha blivit oberoende från sitt tidigare moderbolag, Activision Blizzard, ser studion fram emot att fortsätta sitt arbete med en ny partner. Det nya spelet sägs vara i ett tidigt skede av utvecklingen och det kommer att dröja innan vi får se resultatet, men det är klart att Xbox kommer att vara plattformen där det släpps.

Efter att Toys for Bob blev oberoende i februari och med Microsofts förvärv av Activision Blizzard, ser det ut som att studion fortsätter att trivas. Trots att de inte längre är en del av sitt tidigare moderbolag, får de fortfarande möjligheten att samarbeta med Xbox som en autonom enhet. Innan skiftet arbetade Toys for Bob på flera framgångsrika spel, inklusive de senaste Crash Bandicoot-titlarna och den älskade Spyro Reignited Trilogy.

Toys for Bob har en imponerande historia när det gäller att skapa underhållande och populära spel, och fansen ser fram emot att se vad de har i beredskap för framtiden. Med det kommande samarbetet med Xbox, verkar det som att de har en spännande resa framför sig och förhoppningsvis kommer deras nästa spel att fortsätta att leverera högkvalitativ underhållning för spelare runt om i världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top