Venom och Adam Warlock kommer till Marvel Rivals, Stängd Beta i Juli

Under Sonys PlayStation State of Play delades nya gameplay och detaljer för Marvel Rivals. För de oinvigda är Marvel Rivals en superhjälte (specifikt Marvel-superhjälte) teambaserad PVP-skjutare inspirerad av spel som Overwatch. Filmen nedan visar att Venom och Adam Warlock kommer till spelet. Filmen visar också en ny plats – Tokyo 2099: Spider-Islands kartan.

Utöver de nya gameplay-detaljerna är det nu också bekräftat att spelet kommer till PlayStation 5 och Xbox Series X/S tillsammans med det tidigare bekräftade PC-plattformen. Utvecklaren NetEase planerar också en stängd beta för spelet i juli. PlayStation beta-testare kommer att ha exklusiv tillgång till Spider-Mans Scarlet Spider kosmetiska skinn.

För mer om Marvel Rivals kan du se tillkännagivelse trailern och den hittills bekräftade spellistan för spelet här.

Under den senaste PlayStation State of Play-sändningen avslöjades spännande nyheter för Marvel Rivals-fans. Spelet är en teambaserad PVP-skjutare som är inspirerad av populära spel som Overwatch och fokuserar på Marvel-superhjältar. En ny trailer visar att både Venom och Adam Warlock kommer att göra sitt inträde i spelet, vilket garanterat kommer att ge spelarna en helt ny upplevelse.

Utöver tillägget av två nya karaktärer avslöjades också en ny spelplats i form av Tokyo 2099: Spider-Islands kartan. Detta kommer säkerligen att erbjuda spelarna en spännande och annorlunda spelupplevelse jämfört med tidigare banor. Dessutom har det nu bekräftats att Marvel Rivals kommer att släppas till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, vilket ger ännu fler spelare möjligheten att delta i striden.

För de som är ivriga att testa spelet kommer utvecklaren NetEase att hålla en stängd beta i juli. PlayStation-användare som deltar kommer även att få exklusiv tillgång till Spider-Mans Scarlet Spider kosmetiska skinn. Med spännande nya karaktärer, banor och plattformstillgänglighet ser framtiden ljus ut för Marvel Rivals och dess dedikerade spelarbas.Fortsett att följa med för att inte missa en enda uppdatering om detta actionfyllda Marvel-spel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top