Lilla mardrömmar III flyttar in i 2025.

Lilla Mardrömmar III, skräckactionplattformen från Supermassive Games, har flyttats till 2025. Spelet hade aldrig ett specifikt släppdatum, men vi förväntade oss det faktiskt i år. I ett inlägg på det officiella Little Nightmares III X-kontot delade laget meddelandet nedan, där de skrev: “Även om vi längtar efter att du ska återvända till Ingenstans, vill vi också se till att ge spelet den omtanke och kärlek det förtjänar. Kvalitet är en topprioritet för oss, och vi vet att du känner likadant. Av denna anledning har vi beslutat att skjuta upp spelets släpp till 2025.”

Noterbart är att Supermassive, utvecklaren bakom spel som Until Dawn (som snart kommer till PC och PlayStation 5) inte utvecklade de två första spelen. Dessa spel utvecklades av Tarsier Studios, vars nästa projekt ännu inte har tillkännagivits.

För mer information om Little Nightmares III, inklusive detaljer om dess kooperativa spel, besök gamenetwork.se.

“Little Nightmares III Moves Into 2025” meddelade det officiella X-kontot för spelet att skräckactionplattformen från Supermassive Games skjuts upp till 2025. Trots att spelet aldrig hade ett fastslaget släppdatum, hade många förväntat sig att det skulle komma ut i år. I ett meddelande på sociala medier förklarade utvecklarlaget att de vill ge spelet den omtanke och kärlek det förtjänar, och att kvaliteten är deras högsta prioritet, vilket är anledningen till fördröjningen.

Det är värt att notera att Supermassive Games, kända för spel som Until Dawn, inte var de som utvecklade de två första spelen i Little Nightmares-serien. Istället var det Tarsier Studios som stod bakom dessa titlar. Tarsier Studios nästa projekt har ännu inte avslöjats, vilket gör den kommande Little Nightmares III ännu mer spännande för fansen av serien.

För mer detaljerad information om Little Nightmares III, inklusive uppgifter om det kooperativa spelläget och andra nya funktioner, rekommenderas det att besöka gamenetwork.se. Spelet ser ut att fortsätta att leverera skräck och spänning till spelarna när det äntligen släpps år 2025, och det är definitivt något att se fram emot för fansen av skräckspel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top