Dead By Daylight Spin-Off Trailern för Franks Stones casting

The Casting of Frank Stone, det kommande narrativa skräckspelet som utspelar sig i Dead By Daylight-universumet av Supermassive Games, utvecklaren bakom Until Dawn, har släppt sin första gameplay-trailer. Spelet <a href=”https://www.gameinformer.com/the-game-awards-2023/2023/12/07/the-casting-of-frank-stone-is-supermassives-single-player-horror”>annonserades först</a> på Game Awards 2023.

Historien utspelar sig år 1980 i staden Cedar Hills, en stad märkt av mördaren Frank Stone. Det följer fyra vänner som ger sig ut för att skapa en skräckfilm på en övergiven stålverk kallad Murder Mill. Naturligtvis går det precis lika illa som du kan föreställa dig, och spelarna måste överleva genom att göra val som avgör karaktärernas relationer och öden. Plötsliga snabba quick-time events kan också vara avgörande för om någon överlever eller dör.

Liknande Supermassives tidigare titlar som The Quarry och Dark Pictures Anthology kan The Casting of Frank Stone gå ner olika vägar beroende på dina val. Spelarna kommer också lösa miljöpussel och samla ledtrådar för att lära sig mer om Cedar Hills.

The Casting of Frank Stone har ännu ingen releasedatum, men det kommer att släppas senare i år för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

The Casting of Frank Stone, det kommande spel som är en spin-off från Dead By Daylight-universumet och utvecklat av Supermassive Games, har äntligen släppt sin första gameplay-trailer. Spelet utspelar sig år 1980 i staden Cedar Hills och följer fyra vänner som ger sig ut för att skapa en skräckfilm på en övergiven stålverk vid namn Murder Mill. Som förväntat går det inte enligt planerna och spelarna måste fatta avgörande beslut för att överleva och undvika att mördaren Frank Stone tar dem.

Spelet är fyllt med spännande quick-time events där spelarens val kommer att påverka karaktärernas relationer och öden. The Casting of Frank Stone, likt Supermassives tidigare titlar, ger spelarna möjligheten att välja olika vägar och utforska olika slut beroende på deras val. Dessutom kommer spelarna att behöva lösa miljöpussel och samla ledtrådar för att överleva och lära sig mer om den kusliga staden Cedar Hills.

The Casting of Frank Stone förväntas släppas senare i år för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, även om ett exakt releasedatum ännu inte har avslöjats. Med en spännande handling och skrämmande spelmekanik, är det här ett spel som definitivt kommer att locka fans av narrativa skräckspel och Dead By Daylight-serien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top