Kolla in Jokers MultiVersus gameplay och Batman Who Laughs alternativa dräkt

Förra veckan meddelades att Jokern blir den första nya fightern att ansluta till MultiVersus inför sin kommande omstart senare denna månad. Avslöjandet var helt cinematiskt, men dagens nya trailer visar hans spelupplevelse.

Videon ger inte bara fans en smak av skådespelaren Mark Hamills nya röstinstrument, utan avslöjar också att Jokern har en alternativ dräkt modellerad efter Batman Who Laughs. Videon visar också unika dialoginteraktioner mellan Jokern och hans långvariga medhjälpare, Harley Quinn.

MultiVersus har andra nya karaktärer som kommer att ansluta sig till striden och avslöjas med tiden. Efter en lång paus sedan dess öppna beta avslutades förra året, kommer spelet att återvända i förbättrad form den 28 maj.

Förra veckan meddelades det att Jokern kommer att vara den första nya fightern att ansluta sig till MultiVersus inför spelets omstart senare denna månad. Den senaste trailern visar upp hans spelupplevelse på ett cinematiskt sätt och ger fans en möjlighet att höra Mark Hamills röst som Jokern. En annan spännande detalj är att Jokern kommer ha en alternativ dräkt inspirerad av Batman Who Laughs, vilket ger spelarna en unik touch när de spelar som honom.

Videon visar också dialoginteraktioner mellan Jokern och hans lojala medhjälpare, Harley Quinn, vilket ger en extra dimension till karaktärerna och deras relation. MultiVersus har fler nya karaktärer planerade som kommer att ansluta sig till striden och dessa kommer att avslöjas efterhand. Efter en längre paus sedan spelets öppna beta avslutades förra året, kommer MultiVersus att återvända den 28 maj, men i en förbättrad och uppdaterad form.

Spelare och fans kan se fram emot att spela som Jokern i MultiVersus och utforska de nya funktionerna och karaktärerna som spelet kommer att erbjuda. De unika dialogerna och den alternativa dräkten är bara några exempel på vad som komma skall i den kommande omstarten av spelet. Med den ökade spänningen och förväntan kring Jokerns gameplay och de framtida karaktärerna, verkar det som att MultiVersus kommer att bli ännu mer spännande och underhållande än någonsin tidigare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top