Hades II:s Första Patch Ändrar Sättet Sprint Och Resursinsamling Fungerar

Hades II har tagit spelvärlden med storm, och jag säger inte bara det för att det är ämnet för vår nuvarande omslagsartikel. Men även om många har blivit förvånade över mängden innehåll som hittills är tillgängligt, är det fortfarande i Early Access, så teamet på Supergiant kommer att uppdatera och patcha det under överskådlig framtid. Den första av dessa patchar kom idag, och den lägger till några små förbättringar för spelupplevelsen.

Den första förändringen gäller sprint-mekaniken, en funktion som inte fanns i originalspelet Hades. Genom att hålla ner dash-knappen börjar Melinoë springa, vilket gör det lättare att undvika fiendens attacker eller ta sig över längre sträckor på kartan. Flera förmåner aktiveras bara medan man sprintar, så det är en avgörande mekanik för Supergiant att få rätt. Efter denna första patch är sprintningen snabbare och det är lättare att svänga, och relaterade förmåner har justerats därefter. Dessutom, uppgraderingen The Swift Runner vid Altaret av Aska (som ökar sprintfarten med 20%) får nu din dash att starta omedelbart, så att du kan undkomma fara mer pålitligt.

Patchen gör också en mindre översyn av resursinsamlingssystemet. När du avancerar kommer du att låsa upp olika verktyg, som hackan och spaden, för att skörda olika typer av material, som mineraler och frön. Innan patchen innebar det att välja ett verktyg innan en runda att du bara kunde skörda de specifika resurserna tills du återvände till korsningen. Om du plockade upp en spade och stötte på en fiskeplats, hade du otur. Nu kan spelare skörda vilken resurs de än stöter på under en runda, men att välja ett visst verktyg gör bara det korresponderande materialet mycket mer troligt att dyka upp. Nu kan en spade-svingande Melinoë försöka fånga vilken fisk hon än möter, men det är mycket mindre troligt att hon stöter på en överhuvudtaget.

Patchen inkluderar också ett antal mindre fixar, som du kan läsa i sin helhet här. Var bara försiktig innan du avslöjar de där spoiler-taggarna om du inte har genomfört majoriteten av spelet ännu, eftersom de avslöjar existensen av vissa karaktärer eller platser som du troligtvis inte har stött på ännu.

För mer om Hades 2, kolla in vår täckningshub, som inkluderar en snabb intervju med utvecklarna, en rundtur i Supergiant Games studio, och vår djupgående artikel som beskriver skapandet av spelet.

Hades II har precis släppt sin första patch, vilket bringar några små förändringar till spelet, inklusive förbättringar av sprint-mekaniken och resursinsamlingssystemet. En av de största förändringarna är en justering av sprint-mekaniken, som nu är snabbare och gör det enklare att undvika fiender eller ta sig över längre sträckor på kartan. Dessutom har relaterade förmåner anpassats för att fungera bättre med sprintning samt en uppgradering som gör att dashen aktiveras omedelbart för att undkomma faror mer pålitligt.

En annan förändring är revideringen av resursinsamlingssystemet, där spelare nu kan skörda vilken resurs de än stöter på under en runda. Att välja ett specifikt verktyg gör bara det korresponderande materialet mer troligt att dyka upp, men spelare har nu möjlighet att använda olika verktyg för att samla olika typer av material. Denna förändring ger spelare mer flexibilitet i hur de samlar och använder resurser i spelet.

Patchen innehåller också mindre fixar och förbättringar, men se till att undvika att avslöja spoiler-taggar om du inte har spelat igenom majoriteten av spelet än. Om du är nyfiken på mer om Hades II, kolla in vår täckningshub som inkluderar en intervju med utvecklarna, en rundtur i Supergiant Games studio och vår djupgående artikel om skapandet av spelet. Hades II fortsätter att imponera på spelvärlden och med ytterligare planerade uppdateringar och patchar kommer spelet att fortsätta utvecklas och förbättras framöver.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top