Här är Joel och Ellie i Säsong 2 av HBO: s The Last of Us

HBO/Max har släppt den första titt på Pedro Pascals Joel och Bella Ramseys Ellie i säsong 2 av The Last of Us, och miljön ser bekant ut. Medan inspelningen av säsong 2 pågår har bilder från inspelningen börjat läcka ut, men dagens bilder är de första officiella bilderna från den kommande säsongen, som beräknas komma ut nästa år.

Joel, spelad av Pascal, verkar vara i ladugården där en mycket viktig och intensiv scen mellan honom och Ellie äger rum, medan Ellie verkar befinna sig på en vintrig plats, troligtvis någonstans i spelets början där snön är riklig.

Kolla in den första officiella blicken på Säsong 2 av The Last of Us nedan:

Pascal och Ramsey återvänder självklart som skådespelare i serien, och de kommer att få sällskap av olika nykomlingar i showen nästa år. Kaitlyn Dever från Booksmart kommer att spela Abby, medan Young Mazino ansluter sig som Jesse. Manny, Mel, Nora och Owen kommer att spelas av Danny Ramirez (The Falcon and the Winter Soldier, Top Gun: Maverick), Ariela Barer (Runaways), Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina) och Spencer Lord (Riverdale), respektive.

Vi kommer inte avslöja dessa karaktärers roller i The Last of Us Part II, vilket förmodligen kommer att matcha deras roller i HBO:s The Last of Us Säsong 2, men om du vet, så vet du.

Fans av Naughty Dogs Last of Us-spel väntar ivrigt på den andra säsongen av HBO:s The Last of Us. Den första säsongen debuterade i januari förra året, täckande händelserna i det första spelet och dess Left Behind DLC. HBO bekräftade snabbt att showen skulle få en andra säsong, som är planerad att ha premiär nästa år.

Vi älskade den första säsongen och ser fram emot att se hur den anpassar The Last of Us Part II, som fick en remaster i januari. Verkar som att vi inte är ensamma heller – The Last of Us-premiären var HBO:s näst största debut sedan 2010, och tittarna stannade kvar hela säsongen.

Den första säsongen av The Last of Us har redan vunnit åtta Emmy-priser. För mer information, läs Game Informers recension av The Last of Us och sedan recensionen av The Last of Us Part II.

Vad tycker du om Ramseys och Pascals utseenden som Ellie och Joel i säsong 2? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

HBO har släppt de första officiella bilderna på Pedro Pascals Joel och Bella Ramseys Ellie i säsong 2 av The Last of Us, och fansen ser fram emot att återuppleva det gripande äventyret. Scenerna tycks vara välkända för spelarna, med Joel i en ladugård där en viktig scen med Ellie utspelar sig och Ellie befinner sig på en vintrig plats.

I den kommande säsongen kommer Pascal och Ramsey att återvända i sina roller, och de kommer att få sällskap av nya ansikten, inklusive Kaitlyn Dever, Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle och Spencer Lord. Det är en spännande lista av skådespelare som kommer att ge liv åt karaktärerna från det hyllade spelet The Last of Us Part II.

The Last of Us har redan vunnit åtta Emmy-priser och förväntningarna är höga för säsong 2. Med en stor fanbas och de lovande bilderna från inspelningen, verkar det som att HBO:s fortsättning på historien kommer att vara lika gripande och fängslande som spelet. Fansen kan knappt vänta tills premiären nästa år och förhoppningsvis kommer det att bli ännu en succé för HBO.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top