Hej Kitty Island äventyr kommer till konsoler och PC 2025.

För den oinvigde kanske inte Hello Kitty Island Adventure låter som ett spel som skulle väcka mycket uppmärksamhet utanför Sanrio-fandomen, men den Apple Arcade-exklusiva titeln har lockat till sig väldigt positivt mottagande från fans, och vann till och med priset för årets Apple Arcade-spel 2023. Under dagens Nintendo Direct, fick vi reda på att Sunblink tar med sig den öbyggande upplevelsen till konsoler och datorer.

I Hello Kitty Island Adventure är My Melody inbjuden att öppna en presentbutik på Big Adventures Park, och hon bjuder in Hello Kitty och hennes vänner till ön. Du skapar din egen Sanrio-stil karaktär och ansluter till utflykten, men när du kommer dit upptäcker du att parken är övergiven. Du måste samarbeta med Hello Kitty för att återställa ön och nöjesparken till dess tidigare glansdagar.

Sunblink hävdar att spelet erbjuder mer än 100 timmars spel spridda över olika biomar och spelsätt. Du kan också dekorera dina utrymmen och tillåta vänner att besöka ön och dekorera sina Vänskapshyttor. Dessutom kan du samla småkryp, fiska och ge gåvor till öborna. Multiplayer låter dig lösa pussel och bygga hem tillsammans.

Sunblink lovar att nya karaktärer, områden, kläder, föremål, besökare, minispel och mer kommer att ansluta till spelet efter lanseringen, och allt kommer att vara gratis. Som vid dess Apple Arcade-lansering finns det inga premiumvalutor att tjäna eller köpa, och du låser upp allt genom att spela spelet. Hello Kitty Island Adventure släpps till Switch år 2025, följt av lanseringar på PlayStation 5, PlayStation 4 och PC under samma år.

Hello Kitty Island Adventure kommer att släppas på konsoler och datorer år 2025 efter att ha vunnit priset för årets Apple Arcade-spel 2023. I spelet blir My Melody inbjuden att öppna en presentbutik på Big Adventures Park och bjuder in Hello Kitty och hennes vänner till ön. När spelaren anländer till ön upptäcker de att parken är övergiven, och tillsammans med Hello Kitty måste de återställa ön och nöjesparken till dess tidigare glansdagar.

Spelet erbjuder mer än 100 timmars spel med olika biomar och spelsätt. Spelaren kan skapa sin egen Sanrio-stil karaktär, dekorera utrymmen, samla småkryp, fiska och ge gåvor till öborna. Multiplayer-funktionen gör det möjligt för spelare att lösa pussel och bygga hem tillsammans. Sunblink lovar också regelbundna uppdateringar med nya karaktärer, områden, kläder, föremål, besökare och minispel som kommer att vara gratis att låsa upp genom att utforska och spela spelet.

Hello Kitty Island Adventure släpps först till Nintendo Switch år 2025 och följt av lanseringar på PlayStation 5, PlayStation 4 och PC under samma år. Spelet är designat för att vara tillgängligt för alla spelare utan behov av premiumvalutor eller köp, och är en färgglad och gullig öbyggarupplevelse som kommer att glädja både Hello Kitty-fans och nya spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top