Metroid Prime 4: Ny gameplay-trailer.

Vi har äntligen fått en titt på Metroid Prime 4 utan bara en logotyp. Spelet släpps 2025 och har officiellt titeln Metroid Prime 4: Beyond. Spelet har haft sina olika prövningar sedan tillkännagivandet 2017. Det utvecklades ursprungligen av Bandai Namco, men startades senare om och flyttades över till Retro Studios, utvecklaren bakom de tre första Metroid Prime-spelen.

Att äntligen se spelet i aktion är spännande, men på något sätt inte överraskande. Handlingen påminner om Retro’s andra Metroid-spel (vilket är en bra sak). Vi ser Samus landa på en planet mitt i en strid i en ny farkost, hon rör sig, skannar element i miljön, attackerar monster och förvandlas till en Morph Ball. Vi får alla en antydan om en ny fiende som har ett par Metroids svävande över axeln.

För vår recension av den senaste Metroid Prime remaster, klicka här.

Metroid Prime 4 är äntligen tillbaka med en ny gameplay-trailer och en spännande ny undertitel, Beyond. Spelet har haft en lång utvecklingsresa sedan det först tillkännagavs 2017, och har nu officiellt en planerad releaseår på 2025. Efter att spelet ursprungligen var under utveckling hos Bandai Namco, har det nu flyttats över till Retro Studios, skaparna bakom de tidigare Metroid Prime-spelen.

I den senaste gameplay-trailern får vi äntligen se Samus i aktion på en planet mitt i striden. Spelet verkar behålla den klassiska Metroid Prime-känslan med stridsmekanik, utforskning och upptäckter i en futuristisk miljö. Vi får även en glimt av en ny fiende med Metroids svävande över axeln, vilket lovar en spännande twist i berättelsen när vi utforskar Beyond.

Även om det har varit en lång väntan på Metroid Prime 4, verkar spelet vara väl värt tiden och ansträngningen. Med den nya undertiteln Beyond antyder det en episk fortsättning på Metroid Prime-serien och ger fansen något att se fram emot. Vi kan förvänta oss en spännande resa tillsammans med Samus när Metroid Prime 4: Beyond släpps 2025.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top