Innan Dragon Age: The Veilguard | Hel serie till försäljning för $10

Dragon Age: The Veilguard är på väg att bli en av våra mest förväntade RPG-spel 2024 – ta reda på varför i Game Informers Dragon Age: The Veilguard-coverhistoria – och om du också är exalterad över spelet kan du kanske fundera på om du borde dyka in i seriens förflutna. Om du funderar på att spela igenom Dragon Age: Origins, Dragon Age II och Dragon Age: Inquisition för första gången, eller för tolfte gången, har Steam dig täckt eftersom du nu kan köpa alla tre spelen för mindre än 10 dollar.

Steam lanserade en Dragon Age-franchise-rea igår, med 90% rabatt på alla tre spelen i serien. Här är priserna för varje och ordningen att spela dem om du vill börja från början:

– Dragon Age: Origins – Ultimate Edition (som inkluderar Awakening-expansionen): 2,99 dollar
– Dragon Age II: Ultimate Edition: 2,99 dollar
– Dragon Age Inquisition: 3,99 dollar

Inför Veilguard, som lanseras på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC någon gång i höst, rekommenderar vi starkt att spela Inquisition eftersom det har direkt anknytning till det nya spelet. Dock kommer det troligen att finnas framträdanden, cameos och berättarband från Origins och dess uppföljare också, så om du vill veta allt du behöver innan du kastar dig in i Veilguard kan den här rean vara vägen att gå.

För mer om Veilguard, se till att besöka Game Informers täckningshub, som innehåller exklusiva intervjuer, artiklar och annat om spelet. Här är några av sakerna du kan läsa om just nu:

– Dragon Age: The Veilguard-coveravslöjande
– Få din första titt på Dragon Age: The Veilguards realtidsactionstrid i första gameplay-trailern
– Den digitala upplagan av Dragon Age: The Veilguard är nu live (läs hela Game Informers Veilguard-coverhistoria här)
– En djupdykning i Dragon Age: The Veilguards stridsförmågor, färdighetsträd och mer
– Dragon Age: The Veilguards ledningar om namnändringen och Solas roll i berättelsen

Du kan också klicka på bannern nedan för att komma direkt till Game Informers Veilguard-hubb, vilket är en bra länk att bokmärka för att se till att du inte missar några av våra kommande funktioner om spelet.

Vilka av Dragon Age-spelen har du spelat? Låt oss veta i kommentarerna nedanför!

Framför Dragon Age: The Veilguard är på väg att bli ett av de mest förväntade RPG-spelen 2024, enligt Game Informer. För de som är exalterade över det kommande spelet kan det vara värt att utforska seriens förflutna genom att dyka in i Dragon Age: Origins, Dragon Age II och Dragon Age: Inquisition. Steam erbjuder nu en försäljning på hela Dragon Age-franchisen för endast $10, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att uppleva dessa tidigare spel innan The Veilguard släpps.

Steam lanserade nyligen en stor Dragon Age-franchise-rea med 90% rabatt på alla tre spelen i serien. Priserna ligger på $2,99 för Dragon Age: Origins – Ultimate Edition, $2,99 för Dragon Age II: Ultimate Edition och $3,99 för Dragon Age Inquisition. För de som är intresserade av att utforska seriens berättelse rekommenderas det att spela igenom Inquisition, eftersom det kommer att ha direkta kopplingar till det kommande spelet The Veilguard. Det förväntas även att det kommer att finnas band och referenser till Origins och dess uppföljare i The Veilguard, vilket gör det till en givande upplevelse att spela igenom hela serien.

För mer information om Dragon Age: The Veilguard och de tidigare spelen i serien, kan du besöka Game Informers täckningshub. Där kan du läsa om bland annat The Veilguard-coveravslöjandet, första gameplay-trailern, färdighetsträd och ledningar om namnändringen och Solas roll i berättelsen. Det är viktigt att notera att genom att delta i denna försäljning och utforska seriens förflutna kan du förbereda dig för att fullt ut njuta av det kommande spelet The Veilguard när det släpps senare i år.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top