Keanu Reeves Röst för Shadow I Sonic The Hedgehog 3

Keanu Reeves går med i ensemblen för Sonic the Hedgehog 3, enligt en rapport från The Hollywood Reporter (och först av John Campea Show). Källor på tidningen rapporterar att stjärnan från John Wick och Matrix röstar Shadow the Hedgehog.

Sonic the Hedgehog 3 förväntas ha premiär den 20 december och kommer att ställa Shadow mot en återvändande Dr. Robotnik (spelad av Jim Carrey) mot Sonic, Tails och Knuckles. Den återvändande ensemblen inkluderar Ben Schwartz, Idris Elba, James Marsden och Colleen O’Shaughnessey. Filmen första trailer hade premiär inför en specifik publik på Cinemacon i Las Vegas förra veckan och gav den första riktiga blicken på Shadow. Tyvärr har trailern ännu inte offentliggjorts.

Paramount har ännu inte officiellt bekräftat Reeves casting, men om det är sant kommer han att gå med i sina nya medspelare, inklusive Krysten Ritter, Alyla Browne, James Wolk, Sofia Pernas, Cristo Fernández och Jorma Taccone. Shadows debut teasades i slutet av Sonic the Hedgehog 2, men hans röstskådespelare har varit en lockande gåta sedan den tredje filmen annonserades i augusti 2022.

Samtidigt har den fristående Knuckles-serien premiär på Paramount Plus den 26 april. Du kan titta på den första fullständiga trailern för det här.

[Källa: The Hollywood Reporter]

Keanu Reeves ryktas nu rösta Shadow i den kommande filmen Sonic the Hedgehog 3. Enligt The Hollywood Reporter, och först av John Campea Show, kommer Reeves, känd för sin roll i John Wick och Matrix, att ge röst åt den ikoniska karaktären Shadow the Hedgehog. Filmen förväntas ha premiär den 20 december och kommer att presentera en stjärnspäckad ensemble, inklusive Jim Carrey som Dr. Robotnik och Ben Schwartz, Idris Elba, James Marsden och Colleen O’Shaughnessey i andra roller.

Även om Reeves kasting ännu inte bekräftats officiellt av Paramount, skulle hans medverkan göra honom till en del av en imponerande ensemble som inkluderar flera stora namn inom filmindustrin. Publiken fick en första glimt av Shadow i en trailer som debuterade på Cinemacon i Las Vegas förra veckan, och fansen ser fram emot att se hur Reeves tar sig an den ikoniska rollen. Sonic the Hedgehog 3-serien förväntas ta karaktärerna på en episk resa och bjuda på spännande äventyr för fans av spelet.

Samtidigt som uppmärksamheten fortsätter att riktas mot Sonic the Hedgehog 3, så kommer också en fristående Knuckles-serie att ha premiär på Paramount Plus den 26 april. Med flera spännande projekt i pipeline är det en spännande tid för fans av Sonic-franchisen och förväntningarna för både filmen och TV-serien är höga. Med Reeves möjliga medverkan kan Sonic the Hedgehog 3 definitivt bli en film att se fram emot för både fans och nya publikgrupper.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top