Final Fantasy XIV: Dawntrail Benchmark Software för PC-test och skapande av karaktär innan lansering.

Final Fantasy XIVs nästa expansion, Dawntrail, kommer denna sommar tillsammans med spelets första grafiska uppdatering. Därför har Square Enix släppt en ny benchmark programvara för att låta PC-spelare testa hur bra deras maskiner kommer att hantera dessa nya funktioner medan de får en liten försprång på Dawntrail.

Tillgänglig som en gratis nedladdning för Windows, använder benchmark programvaran spelbara karaktärer och faktiska kartor för att tilldela en prestandapoäng till din PC. Detta ger en förhandsvisning av den nya grafiska uppdateringen, som piffar upp spelet med förbättrade texturer, skuggor, materialkvaliteter och andra element. Du kan ladda ner benchmarken här.

Benchmarken inkluderar en karaktärsskapare för spelare att skapa en ny hjälte inför Dawntrails lansering. Den inkluderar också tillgång till den nya kvinnliga Hrothgar-rasen. Befintliga karaktärer kan också importeras till benchmarken, och utseendedata från dessa karaktärer kan importeras till den fullständiga versionen av Dawntrail på Windows.

Final Fantasy XIV: Dawntrail lanseras den 2 juli. Du kan lära dig mer om expansionen här. Spelet har för närvarande ett crossover-evenemang med Final Fantasy XVI som pågår till den 8 maj.

Final Fantasy XIVs nästa expansion, Dawntrail, är mycket efterlängtad och kommer att komma ut i sommar tillsammans med spelets första grafiska uppdatering. För att hjälpa PC-spelare att förbereda sig för detta stora evenemang har Square Enix släppt en ny benchmark programvara som gör det möjligt för spelare att testa sina datorers prestanda samtidigt som de skapar en karaktär innan lanseringen av Dawntrail.

Den nya benchmark programvaran är gratis att ladda ner för Windows och använder spelbara karaktärer och verkliga kartor för att bedöma din dators prestanda. Genom att tilldela en prestandapoäng ger programmet en förhandsvisning av den nya grafiska uppdateringen som inkluderar förbättrade texturer, skuggor, materialkvaliteter och andra element som kommer att förbättra spelets grafik. Du kan ladda ner benchmarken gratis för att se hur bra din dator kommer att hantera Dawntrails uppdateringar.

Förutom att testa datorprestanda och förhandsgranska den nya grafiska uppdateringen, innehåller benchmarken även en karaktärsskapare som låter spelare skapa en ny hjälte inför lanseringen av Dawntrail. Dessutom erbjuds möjligheten att importera befintliga karaktärer till benchmarken och överföra utseendedata till den fullständiga versionen av spelet på Windows. Final Fantasy XIV: Dawntrail släpps den 2 juli och lovar att bli en spännande upplevelse för fans av spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top