Fortnite nästa Star Wars crossover-SPELLÄGE.

Trots att man för närvarande är mitt uppe i en samarbete med Avatar: The Last Airbender, teasar Fortnite om en kommande händelse med en återkommande samarbetspartner: Star Wars. Detaljerna har ännu inte avslöjats, men uppmärksamma fans av science fiction-jätten kommer genast att lägga märke till något om startdatumet. Händelsen är planerad att äga rum den 3 maj, med den följande dagen, den 4 maj, känd för många som Star Wars Day.

Det mest nyhetsvärda här är dock det faktum att teasern indikerar samarbeten över flera av Fortnites nya spellägen. Detta inkluderar det klassiska battle Royale-läget, överlevnads-/byggande Lego-läget och rytmspel-festival-läget, även om Rocket Racing märkbart exkluderades. Samarbete mellan Fortnite och andra immateriella rättigheter brukar vanligtvis bara inkludera kosmetiska paket, men det verkar som om det här kommer att ge innehåll för tre olika delar av spelet.

Den nuvarande Elements eventpasset inkluderar tekniskt sett en Lego-varianthud samt en gitarr för Festival-läget, så denna Star Wars-händelse kan vara lika enkel som det, men det är inte osannolikt att spekulera i att Star Wars är tillräckligt stor för att motivera ett större skale-samarbetsövergång. Med det sagt är detta bara spekulation.

Tidigare Star Wars-samarbeten inkluderade en Darth Vader boss-strid, ljussablar, blaster och kraftförmågor, samt en stor skara skins från filmerna och serierna. Senast anslöt sig Ahsoka till striden som en del av Chapter 4 Season 4 battle pass.

Om du är intresserad av fler Star Wars-videospel har du tur – vår senaste omslagsstory har precis lanserats och ger en exklusiv titt på Star Wars Outlaws. Vi har även en hands-on förhandsvisning, en videointervju med utvecklarna och en hel hubb dedikerad till denna månads bevakning av spelet.

Vad hoppas du se från den kommande Fortnite x Star Wars samarbetet? Berätta gärna i kommentarerna!

I och med den pågående samarbetet med Avatar: The Last Airbender, teasar Fortnite redan om det kommande samarbetet med en annan populär franchise: Star Wars. Inget har avslöjats ännu, men fans av den ikoniska science fiction-serien kan se fram emot något stort den 3 maj, med Star Wars Day den 4 maj som en extra bonus. Samarbetet kommer att omfatta Fortnites olika spellägen, inklusive det klassiska battle Royale-läget, det kreativa Lego-läget och det festliga festival-läget, vilket ger spelarna chansen att uppleva Star Wars-universumet på olika sätt.

Det mest spektakulära med detta samarbete är att det verkar ge innehåll till flera olika delar av spelet istället för enbart kosmetiska paket. Även om detaljerna ännu inte har avslöjats, kan fans förvänta sig att få ta del av Star Wars-universumet på ett mer heltäckande sätt än tidigare samarbeten. Med tanke på tidigare Star Wars-samarbeten i spelet, inklusive boss-strider, vapen och skins, så finns det stor potential för spännande och variationsrikt innehåll i det kommande samarbetet.

För de som älskar Star Wars och Fortnite är detta en möjlighet att fördjupa sig i två älskade världar samtidigt. Med tidigare samarbeten som har varit populära bland spelarna och gett spännande innehåll att utforska, är förväntningarna höga inför den kommande crossovern. Från ljussablar till ikoniska karaktärer, det finns många möjligheter till spännande upplevelser när Star Wars och Fortnite möts igen.

Läs mer om teasern här: https://hardcoregamer.com/epic-games-teases-new-fortnite-star-wars-collaboration/  (Engelska)

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top