Kiborg: Arena – Action Roguelite in Cyberpunk Style

Utvecklaren Sobaka Studio har avslöjat Kiborg: Arena, en roguelike som liknar ett cyberpunk Sifu. Avslöjad under dagens Guerrilla Collective-visning, är Arena en föregångare till Kiborg och den kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC (via Steam) någon gång i sommar.

I det fullständiga spelet – Kiborg – måste spelarna försvara sig mot vågor av fiender som Morgan Lee, ledaren för en brokig grupp motståndskämpar på fängelseplaneten Sigma. “Slå till med straffande närstridskampsfärdigheter, spräng mekaniserade soldater med skjutvapen och använd cybernetiskt förstärkta förmågor för att förstöra blodtörstiga skurkar. Lär dig att undvika, blockera och parera motståndare för att förbereda dem för dödsstöten.” Det låter och, med tanke på hur det ser ut i trailern nedan, ser det mycket ut som Sifu, som är ett bra stridscentrerat slagsmål från 2022.

I Arena hittar spelarna “Morgan Lee, som skickar kloner som slåss på hans vägnar ut på uppdrag, stridandes i Sigmakolossen. Här kommer Morgans kloner att möta andra fångar på fängelseplaneten i våldsamma strider för pengar för att hjälpa till att hålla hans motstånd igång.” Arena har också ett Endless Mode, som Sobaka säger genererar en oändlig mängd allt svårare fiender att övervinna.

I det fullständiga spelet kommer spelarna att samla resurser för att låsa upp permanenta uppgraderingar, bilda allianser och forska i förbjudna teknologier för att få övertaget.

Arena lanseras i sommar på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Det fullständiga Kiborg-spelet har ännu inte fått något släppdatum.

Vad tycker du om Kiborg? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Kiborg: Arena är en spännande action-roguelite som liknar det populära spelet Sifu med en cyberpunk twist. Spelet avslöjades av utvecklaren Sobaka Studio under Guerrilla Collective-visningen och kommer att släppas på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC via Steam senare i sommar. I spelets fulla version, Kiborg, måste spelarna försvara sig mot fiender ledda av Morgan Lee på fängelseplaneten Sigma genom att använda straffande närstrids- och skjutvapenfärdigheter samt cybernetiskt förstärkta krafter.

I Kiborg: Arena får spelarna möta Morgan Lee och hans kloner i strid på fängelseplaneten Sigmakolossen. Genom att delta i våldsamma strider mot andra fångar kan spelarna samla in pengar för att hjälpa till att hålla Morgans motstånd igång. Spelet erbjuder även ett Endless Mode där spelarna ställs inför en oändlig ström av allt svårare fiender att övervinna. Spelarna kan samla resurser för att låsa upp permanenta uppgraderingar, bygga allianser och utforska förbjudna teknologier för att få en fördel i strid.

Kiborg: Arena utlovar spännande action i en cyberpunkmiljö och erbjuder spelare en utmanande och varierad spelupplevelse. Spelet lanseras i sommar och ger spelare möjlighet att dyka in i en brutal värld fylld av strid och överlevnad. För de som gillar roguelite-spel med intressanta karaktärer och en unik twist av cyberpunk är Kiborg: Arena definitivt värt att hålla ett öga på.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top