Mortal Kombat 2 Film Släpps Oktober 2025

Warner Bros. har meddelat när <em>Mortal Kombat 2</em>, uppföljaren till 2021 års <em>Mortal Kombat</em> filmatisering, kommer att ha premiär på biografer och IMAX, och det är nästa år. Mer specifikt kommer <em>Mortal Kombat 2</em> att slå upp på bioduken den 24 oktober 2025, vilket innebär att vi har cirka ett och ett halvt år kvar tills vi ser vad som händer med dessa karaktärer.

Den första <em><a href=”https://www.gameinformer.com/movie-preview/2021/03/17/the-mortal-kombat-movie-makes-a-great-first-impression”>Mortal Kombat</a></em> filmen i denna omstartade filmserie hade premiär den 23 april 2021, och <em>Game Informer</em> hade en bra tid med den – <a href=”https://www.gameinformer.com/movie-review/2021/04/22/mortal-kombat-movie-review-a-strong-first-round”>läs vår recension med 8 av 10 här</a>. Förhoppningsvis kommer vi att njuta av uppföljaren lika mycket, om inte mer.

<em>Mortal Kombat</em> regissören Simon McQuoid kommer att återvända för att regissera <em>Mortal Kombat 2</em>, och den kommer att skrivas av en ny författare, Jeremy Slater (tillsammans med McQuoid), som skrev Disneys <em>Moon Knight</em> serie. Tillsammans med återkommande rollbesättning och karaktärer kommer <em>The Boys</em> Karl Urban att ansluta sig till striden som Johnny Cage.

För mer om Mortal Kombat, läs <a href=”https://www.gameinformer.com/review/mortal-kombat-1/gory-glory”><em>Game Informer’s</em> Mortal Kombat 1 recension</a>, och sedan <a href=”https://www.gameinformer.com/news/2024/02/22/mortal-kombat-1-check-out-john-cenas-peacemaker-debut-in-new-gameplay-trailer”>kolla in John Cenas debut som Peacemaker i spelet här</a>.

<em>Är du exalterad för Mortal Kombat 2? Låt oss veta i kommentarerna nedan!</em>

Warner Bros har nyligen meddelat att “Mortal Kombat 2”, uppföljaren till den populära filmatiseringen från 2021, kommer att ha premiär på biografer och IMAX den 24 oktober 2025. Det är ungefär ett och ett halvt år kvar tills fansen återigen får se sina favoritkaraktärer i aktion på bioduken. Efter framgången med den första filmen är förväntningarna höga för denna uppföljare som kommer att regisseras av Simon McQuoid och skrivas av Jeremy Slater, känd för sitt arbete på Disneys “Moon Knight” serie.

Den första “Mortal Kombat” filmen fick ett positivt mottagande när den släpptes 2021 och nu återvänder regissören Simon McQuoid för att leda arbetet med uppföljaren. I rollistan kommer vi även att få se Karl Urban från “The Boys”, som kommer att spela karaktären Johnny Cage. Med en bra blandning av återkommande och nya ansikten är det spännande att se vart handlingen tar oss i denna nästa kapitel av Mortal Kombat.

För fans av action och spänning är “Mortal Kombat 2” definitivt något att se fram emot. Med premiären satt till oktober 2025 finns det gott om tid att fortsätta spekulera och diskutera vad som kommer att hända med våra älskade karaktärer. Håll koll på Game Informer för de senaste uppdateringarna och nyheter om denna efterlängtade uppföljare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top