Nintendo World Championships: NES Edition på Switch i juli

Nintendo har avslöjat Nintendo World Championships: NES Edition, ett spel utformat kring speedrunning-utmaningar och mer över 13 klassiska NES-spel. Satt att släppas till Switch den 18 juli, Nintendo World Championships: NES Edition har över 150 utmaningar att slutföra, och du kan tävla om toppositioner på globala online-ledare eller med vänner.

Nintendo avslöjade denna samlings titel med en trailer som drar mycket på Nintendo World Championship-nostalgi, med tidigare vinnare som dyker upp, bilder från gamla tävlingar, och mer genom hela.

Se Nintendo World Championships: NES Edition meddelandetrailer för dig själv nedan:

[Inbäddad video]

Som du kan se inkluderar utmaningarna i spelet att nå Super Mushroom så snabbt som möjligt i Super Mario Bros., besegra Octorocks snabbast i The Legend of Zelda, och nå en specifierad grind så snabbt som möjligt i Metroid. Och det är bara tre av de 150+ utmaningar som finns tillgängliga i spelet, spridda över 13 NES-spel.

Varje vecka kan du tävla om toppositionen i World Championships Weekly Global Online leaderboards, eller så kan du tävla mot upp till sju vänner i det lokala åttaspelar Party Mode.

“Med ‘bit-storlek’ utmaningar och en automatisk lindra-funktion, behöver du inte behärska hela spel för att känna dig som en Nintendo World Champion,” säger beskrivningen i trailern.

Jämte dagens avslöjande har Nintendo även avslöjat en Deluxe Set för Nintendo World Championships: NES Edition. Det inkluderar samlarobjekt, som konst-kort, en gyllene NES-kassett, och en fysisk spelkort.

Nintendo World Championships: NES Edition släpps till Switch den 18 juli 2024. Deluxe Setet kommer att kosta $59.99, och den digitala eShop-versionen kommer att kosta $29.99.

Kommer du att plocka upp detta spel? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Nintendo har ännu en gång överraskat sina fans genom att avslöja Nintendo World Championships: NES Edition, ett spel som är fokuserat på speedrun-utmaningar och som innehåller 13 klassiska NES-spel. Spelet är planerat att släppas till Nintendo Switch den 18 juli och kommer att erbjuda över 150 olika utmaningar som spelarna kan utforska, antingen ensamma eller tillsammans med vänner. En trailer har släppts för att marknadsföra spelet och den är full av nostalgiskt innehåll från tidigare Nintendo World Championships-evenemang.

Utmaningarna i Nintendo World Championships: NES Edition är många och varierade, allt från att nå Super Mushroom så snabbt som möjligt i Super Mario Bros. till att besegra Octorocks snabbast i The Legend of Zelda. Spelarna kan tävla om topplaceringar i de globala online-ledarstavlorna varje vecka eller delta i det lokala åttaspelarläget för att tävla mot vänner. Med “bit-storlek” utmaningar och en lindra-funktion är spelet utformat för att vara tillgängligt för spelare på alla nivåer.

För de mest hängivna fansen har Nintendo även avslöjat en Deluxe Set för Nintendo World Championships: NES Edition, som inkluderar en rad samlarobjekt såsom konstkort, en gyllene NES-kassett och en fysisk spelkort. Spelet kommer att finnas tillgängligt på eShop till ett pris av $29.99, medan Deluxe Setet kostar $59.99. Är du redo att anta utmaningen och bli en Nintendo World Champion? Släppdatumet närmar sig, så håll utkik efter detta spännande spel på Nintendo Switch!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top