Sonic Rumble: 32-spelare i vinter.

Sega har avslöjat Sonic Rumble, en 32-spelare mobil plattformskamp royale, och den kommer denna vinter. Som vanligt för den här typen av kamp royal-spel ställer Sonic Rumble 32 spelare mot varandra i tävling på olika nivåer och hinderbanor för att vara den sista personen kvar.

I reveal trailern är det tydligt att spelare kontrollerar olika karaktärer från Sega’s Sonic the Hedgehog-serie, inklusive Sonic, Tails, Knuckles, Shadow, Amy, Dr. Eggman, och antagligen fler. När du spelar samlar du ringar och dessa används för att anpassa dina karaktärer med speciella kläder och mer.

Kolla in Sonic Rumble-annonstrailern nedan:

Det finns inget släppdatum för Sonic Rumble ännu, men Sega säger att det släpps den här vintern. Eftersom det är ett mobilspel förväntas det släppas på iOS och Android. Om du är intresserad av att prova spelet kan du anmäla dig till betatestning just nu.

För mer om allas favoritblå blixt, läs Game Informers Sonic Frontiers-recension, och sedan läs Game Informers Sonic Superstars-recension. Efter det, titta på Game Informers exklusiva videointervju med Sonics Takashi Iizuka om Segas väg till Dreamcast.

Kommer du spela Sonic Rumble senare i år? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Sonic Rumble är det senaste tillskottet till Sega’s Sonic the Hedgehog-serie och det är ett spännande mobilplattformskamp royale-spel för upp till 32 spelare. Spelet utmanar spelarna att tävla mot varandra på olika banor och nivåer fyllda med hinder, med målet att vara den sista personen kvar. I trailern för spelet kan vi se att spelarna kommer att kunna välja mellan olika populära karaktärer som Sonic, Tails, Knuckles och Shadow, vilket säkerligen kommer att tilltala fans av serien.

I Sonic Rumble samlar spelarna ringar under spelets gång, vilket kan användas för att anpassa och klä upp sina karaktärer på olika sätt. Att kunna skräddarsy sin karaktär kommer säkerligen att bidra till en mer personlig spelupplevelse för varje spelare. Sega har ännu inte avslöjat ett exakt släppdatum för spelet, men det förväntas att det kommer att finnas tillgängligt för både iOS och Android-enheter senare i vinter. De som är intresserade av att testa spelet innan det officiella släppet kan anmäla sig till betaversionen redan nu.

Även om exakta detaljer om Sonic Rumble fortfarande är begränsade, verkar det vara ett spännande och actionfyllt spel som kommer att locka både gamla och nya fans av Sonic-serien. Med möjligheten att spela med upp till 32 spelare samtidigt och anpassa karaktärerna med olika klädesplagg och föremål, har spelet potential att bli en riktig hit bland mobila spelare. Vi ser fram emot att få mer information om Sonic Rumble och ser fram emot att testa det när det släpps senare i år.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top