Jokern, med Mark Hamill-röst, ansluter till MultiVersus

MultiVersus gör sin stora återkomst den 28 maj, och en ny trailer avslöjar att Jokern ansluter sig till spelartruppen. Ännu bättre är att Mark Hamill återigen ger röst åt Clownen Prinsen av Brott.

Även om vi inte ser något spel, sätter en filmatisk trailer upp en dramatisk konfrontation (och antagligen en känslomässig återförening för fans) mellan Batman, röstad i spelet av den sena Kevin Conroy, och hans ärkefiende.

Detta markerar det första spelet som har båda Batman: The Animated Series-skådespelarna tillsammans som sina respektive karaktärer sedan 2018’s Lego DC Super Villains. Conroy gick bort 2022, och innan Suicide Squad: Kill the Justice League från 2024, var MultiVersus det sista spelet som innehöll hans Batman-prestanda. Efter hans död hade Hamill antytt om att pensionera Jokern rollen för gott. Men, dataminers upptäckte Jokerns existens i MultiVersus 2022 och hittade ljudfiler som avslöjade Hamills prestation. Det betyder att han troligtvis spelade in sina repliker innan Conroys bortgång.

Jokern är den första nya karaktären som ansluter sig till den befintliga line-upen av fighters, men han kommer inte vara den sista. Vi är nyfikna på att se vem som annars ansluter sig till striden efter MultiVersus återlansering den 28 maj för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC.

Jokern gjorde en stor återkomst den 28 maj när MultiVersus släpptes, och fans blev glada över att höra att Mark Hamill återigen ger röst åt den ikoniska skurken. I den filmatiska trailern får vi en dramatisk konfrontation mellan Jokern och Batman, röstad av den sena Kevin Conroy, vilket garanterat väcker känslor hos både gamla och nya fans.

Det är speciellt meningsfullt att både Hamill och Conroy återförenas i MultiVersus eftersom det är första gången sedan 2018 som de båda skådespelarna spelar sina rollfigurer tillsammans. Conroy avled 2022, vilket gör MultiVersus till det sista spelet som inkluderar hans legendariska Batman. Trots tidigare indikationer om att Hamill skulle pensionera Jokerns röstroll för gott, har dataminers lyckats upptäcka att han ändå medverkar i spelet, vilket betyder att han troligtvis spelade in sina repliker innan Conroys bortgång.

Jokern är inte den enda nya karaktären som ansluter sig till fighternas rad i MultiVersus, och vi kan vänta oss fler överraskningar framöver. Återlanseringen av spelet den 28 maj på olika plattformar bjuder in spelare att utforska den spännande världen av DC Comics med sina favoritkaraktärer, inklusive den brottslige och galne Jokern, röstad av ingen mindre än Mark Hamill.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top