Roguelike Shoot-Em-Up Star Of Providence – Februari-utgåva

Youtubern Videogamedunkey, också känd som Dunkey, meddelade år 2022 att han startade ett spelföretag som heter Bigmode, och dess första spel, Animal Well, lanserades och fick stor kritik förra månaden. I en överraskningsannonsering i en video som Dunkey släppte igår avslöjade Bigmode det nästa spel som de kommer att publicera: Star of Providence.

I slutet av Dunkeys E3 2024-video klipper han till en ny trailer för Star of Providence som visar det pixelkonst shoot-em-up-spelet med en retro soundtrack som matchar, och det ser fantastiskt ut. Spelet avslöjades förra året, men denna publiceringsannonseringsvideo visar att det kommer till Switch och PC (via Steam) i februari.

Kolla in Star of Providence-avslöjandet i videon nedan:

“Ge dig ner i anläggningen och sök efter evig kraft i denna svåra shoot-em-up-mästare,” Bigmodes hemsida, som också beskriver spelet som ett bullet hell roguelike actionspel, läser. “Deltag i hjärtklappande strider med över 120 fiender i en ständigt skiftande hinderbana full av kommande kulor och spelförändrande uppgraderingar. Endast de mest hardcore kommer att överleva.”

Star of Providence har över 120 unika fiender, ett stort antal vapen, uppgraderingar och modifierare, sex spelbara skepp (var och ett med en annorlunda spelstil), slumpmässiga nivålayouter, kaotiska bossstrider, och “fisk”, vad det nu betyder, enligt Bigmodes hemsida.

Här är några extra Star of Providence-screenshots:

Star of Providence släpps till Switch och PC någon gång i februari 2025.

För mer information, läs Game Informers recension av Animal Well.

Är du taggad för Star of Providence? Berätta i kommentarerna nedan!

Youtubern Videogamedunkey, även känd som Dunkey, meddelade år 2022 att han grundade spelföretaget Bigmode. Deras första spel, Animal Well, fick mycket uppmärksamhet när det släpptes förra månaden. I en överraskande annonsering igår avslöjade Bigmode att deras nästa spel, Star of Providence, kommer att släppas i februari.

I en trailer som visades i slutet av Dunkeys E3 2024-video, fick tittarna en första titt på Star of Providence. Spelet är ett pixelart shoot-em-up-spel med en retro soundtrack som passar perfekt. Med en spännande och utmanande spelupplevelse har spelet redan fångat spelarnas intresse sedan det först avslöjades förra året.

Star of Providence lovar över 120 unika fiender, ett brett utbud av vapen och uppgraderingar, olika spelbara skepp, slumpmässiga nivålayouter och intensiva bossstrider. Med Bigmodes beskrivning av spelet som ett bullet hell roguelike actionspel, är det tydligt att endast de mest hängivna spelarna kommer att överleva dess utmaningar. Förväntningarna är höga inför spelets release på Switch och PC i februari 2025.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top