Uppdatering: Beyond Good & Evil – 20-årsjubileumsutgåvan är här nästa vecka

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition Läckt Ubisoft 25 juni Release Datum

Uppdatering, 15:42, 20/6/24:

Tidigare idag lade Ubisoft oavsiktligt upp en trailer för Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition tillsammans med nyheter om att spelet skulle komma till alla plattformar nästa vecka. Men, kort efter det, raderade de inlägget. Nu har Ubisoft lagt upp nyheterna igen och bekräftar att Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition faktiskt är verkligt och lanseras på PlayStation, Xbox, Switch och PC den 25 juni. 

Kolla in trailern själv i tillkännagivandet nedan

Den ursprungliga historien fortsätter nedan…

Ursprunglig historia, 14:22, 20/6/24:

Förra året, en Xbox-butik notering för Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition lade misstag, och Ubisoft sa senare att det lades upp tidigt på grund av ett “tekniskt fel.” Nu, i vad som verkar vara ännu ett tekniskt fel av något slag, kan Ubisoft oavsiktligt ha avslöjat att Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition släpps den 25 juni. 

Tidigare idag postade det officiella Ubisoft X (tidigare Twitter) kontot en trailer för spelet, som pågår i nästan två minuter och visar en titt på spelets tillsynes remastrade visuella och prestanda, tillsammans med följande text: “Du kommer att kunna återuppleva Jades äventyr i Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition, som släpps den 25 juni.” Det inlägget är inte längre tillgängligt, eftersom Ubisoft har raderat det. Ändå är den 25 juni nästa tisdag så det är möjligt att denna älskade klassiker kommer till PlayStation, Xbox, Switch och PC om bara några dagar. 

Trots att Ubisoft-inlägget sedan har raderats, kunde vissa X-användare få tag på trailern, och du kan kolla in den nedan: 

Som du kan se kommer spelet att erbjuda upp till 4K/60 FPS upplösning och prestanda, ett konstgalleri och andra funktioner, och det släpps på “alla plattformar” den 25 juni. Ubisoft har inte kommenterat det raderade tweetet, men om spelet faktiskt släpps nästa vecka, kommer vi troligen att få veta mer om det väldigt snart. 

Märkligt nog, bland Ubisofts tystnad om det raderade tillkännagivandet, har Limited Run Games tillkännagett att de publicerar en fysisk utgåva av Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition, som släpps den 12 juli på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och Switch. 

I väntan på detta, läs våra tankar om spelets HD-remake från 2011 i Game Informers Beyond Good & Evil HD recension här

Är du exalterad för en jubileumsutgåva av Beyond Good & Evil? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Ubisoft har avslöjat att Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition kommer att släppas nästa vecka på alla plattformar, inklusive PlayStation, Xbox, Switch och PC den 25 juni. Spelet, som firar sitt 20-årsjubileum, kommer att erbjuda förbättrad grafik och prestanda samt en upplösning på upp till 4K/60 FPS. Ubisoft tog oavsiktligt bort ett tidigare inlägg där de avslöjade lanseringsdatumet, men trailern har nu släppts officiellt och ger en första glimt av vad spelare kan förvänta sig.

Bortom det goda och onda – 20th Anniversary Edition kommer också att inkludera ett konstgalleri och andra nya funktioner för att förbättra spelupplevelsen för både nya och gamla fans. Även om Ubisoft inte har kommenterat det raderade inlägget, har det bekräftats att spelet kommer att släppas nästa vecka. Limited Run Games har också tillkännagett att de kommer att publicera en fysisk utgåva av spelet den 12 juli på flera plattformar, vilket ger spelare möjlighet att fysiskt äga en del av spelets historia.

Spelare kan förvänta sig att återuppleva Jades äventyr i Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition och utforska en spännande berättelse om hemliga regeringssammansvärjningar. Med uppdaterad grafik och nya funktioner kommer spelet att fira sitt 20-årsjubileum på ett minnesvärt sätt. För de som är exalterade över denna jubileumsutgåva av spelet är det bara några dagar kvar tills det släpps officiellt och tar spelare på en nostalgisk resa tillbaka till den fantastiska världen av Beyond Good & Evil.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top