Få första glimten av Madden NFL 25 i officiell trailer

Tidigare i månaden avslöjade EA Sports att Christian McCaffrey från San Francisco 49ers pryder omslaget för Madden NFL 25 (2024), och nu har företaget officiellt avslöjat spelet med en ny trailer. Den officiella avslöjande trailern lyfter fram “nästa nivå av FieldSENSE” och ny “BOOM Tech,” vilket EA beskriver som ett “nytt dynamiskt fysikbaserat tacklingsystem som låter dig dominera planen som en äkta NFL-superstjärna.”

Trailern avslöjar också Madden NFL 25 MVP Bundle, som inkluderar EA Sports College Football 25, Madden NFL 25 och bonusbelöningar för båda.

Kolla själv in Madden NFL 25 avslöjandetrailern nedan:

Madden NFL 25 släpps den 16 augusti på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC (genom Windows EA App, Steam och Epic Games Store).

Under tiden kan du läsa våra tankar om förra årets version i Game Informers recension av Madden NFL 24.

Ska du kolla in Madden i år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

I början av juni avslöjade EA Sports att Christian McCaffrey från San Francisco 49ers kommer att vara ansiktet utåt för Madden NFL 25 (2024). Nu har spelet officiellt avslöjats genom en trailer som visar upp spelets nya funktioner. Den officiella avslöjande trailern framhäver det nya “FieldSENSE” och “BOOM Tech,” som är enligt EA ett dynamiskt fysikbaserat tacklingsystem som kommer att ge spelare möjligheten att dominera planen som riktiga NFL-superstjärnor.

I trailern avslöjas även Madden NFL 25 MVP Bundle, som kommer att inkludera EA Sports College Football 25, Madden NFL 25 och bonusbelöningar för båda spelen. Spelet kommer att släppas den 16 augusti på flera plattformar som PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC genom olika digitala plattformar som Windows EA App, Steam och Epic Games Store.

Om du är ett fan av Madden-serien eller NFL är Madden NFL 25 definitivt något att se fram emot. Med nya spelfunktioner och en spännande trailer är det här spelet enligt EA det bästa Madden-spelet hittills. Så se till att markera den 16 augusti i din kalender och förbered dig på att dominera planen som en äkta NFL-superstjärna.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top