“EA Sports College Football 25 kommer i juli, omslag och utgåvor avslöjade”

EA Sports College Football har äntligen fått en releasedatum, omslagsstjärnor och två olika utgåvor. Den efterlängtade återkomsten till collegelaget släpps till PlayStation 5 och Xbox Series X/S den 19 juli.

Pryder omslaget på spelets Standardutgåva är Michigan Wolverines löpare Donovan Edwards, Texas Longhorns quarterback Quinn Ewers och Colorado Buffaloes wide receiver/defensiva back Travis Hunter. Kolla in Standard- och Deluxeomslagen i galleriet nedan.

Omslagsavslöjandet kommer en dag innan spelets fullständiga debut imorgon. Hittills vet vi att College Football 25 innehåller 134 FBS-skolor och utvecklas av Madden-utvecklaren EA Orlando. Spelet annonserades först 2021 efter flera års uppehåll för collegelagspel på grund av stämningar av kompensation för spelarnas likhet år 2014.

Båda utgåvorna är nu tillgängliga för förbeställning. Standardutgåvan kostar $69.99 och består av grundspelet, Alma Mater och Cover Athlete Ultimate Team-paket och Bring Glory Home Ultimate Team Uniform Item.

Den $99.99 Deluxeutgåvan inkluderar tre dagars tidig åtkomst (16-18 juli), 4600 College Football Points, Heisman Hopeful/Alma Mater/Cover Athlete Ultimate Team-paket och Bring Glory Home Ultimate Team Uniform Item.

Slutligen inkluderar en $149.99 MVP Bundle Deluxeutgåvorna av EA Sports College Football 25 och det kommande Madden NFL 25.

EA Sports College Football 25 har äntligen fått ett releasedatum och har avslöjat omslagsstjärnorna samt två olika utgåvor. Spelet kommer att släppas den 19 juli till PlayStation 5 och Xbox Series X/S och har redan skapat stor uppmärksamhet bland fansen. Donovan Edwards från Michigan Wolverines, Quinn Ewers från Texas Longhorns och Travis Hunter från Colorado Buffaloes pryder omslagen på Standardutgåvan, medan Deluxeutgåvan kommer att inkludera fler förmåner för entusiaster att njuta av.

Denna efterlängtade återkomst till collegelaget kommer att inkludera 134 FBS-skolor och utvecklas av EA Orlando, skaparna bakom den populära Madden-serien. Spelet har haft en lång paus på grund av rättsliga tvister angående kompensation för spelarnas likhet, men slutligen ser det ut som om fansen kommer att få njuta av en ny upplevelse i juli. Både Standard- och Deluxeutgåvorna är nu tillgängliga för förbeställning med olika förmåner för spelarna.

För dem som är ivriga att få tag i spelet tidigare, Deluxeutgåvan inkluderar tre dagars tidig åtkomst innan den officiella lanseringen. Utöver detta erbjuder Deluxeutgåvan fler in-game artiklar och Ultimate Team-paket för spelarna att sätta tänderna i. För de mest trogna fansen finns det också en MVP Bundle Deluxeutgåva som inkluderar både EA Sports College Football 25 och det kommande Madden NFL 25 för en komplett spelupplevelse. EA Sports College Football 25 ser ut att bli ett måste för alla fans av collegelagspel och amerikansk fotboll, och med så många spännande funktioner att vänta på, är det säkert att bli ett stort hit.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top