Christian McCaffrey pryder Madden NFL 25-omslaget i San Francisco 49ers.

Madden NFL 25 (den nya, inte den konstigt betitlade 25-årsjubileumsinlägg med samma namn från 2013) har hittat sin omslagsatlet. Direkt efter sin löpning mot en nära seger i Super Bowl LVIII kommer San Francisco 49ers löpare Christian McCaffrey.

Den regerande NFL Offensiva spelaren av året kommer att pryda standard- och Deluxe-utgåvorna. Du kan se båda omslagen i galleriet nedan.

EA har ännu inte detaljerat Madden 25:s spelupplevelse men teasar den nästa utvecklingen av exklusiva funktioner för nuvarande gen/PC som FieldSense, ny kommentar och presentation, samt uppdateringar till Franchise och andra lägen. En pressrelease säger att EA planerar att annonsera speluppgifter “snart”.

Madden NFL 25 lanseras den 16 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Du kan läsa vår recension av förra årets Madden NFL 24 här. För första gången på flera år kommer inte Madden att vara EAs enda licensierade fotbollssimulator i år, då EA Sports College Football gör comeback den 19 juli. Du kan titta på den första trailern här.

EA Sports har valt San Francisco 49ers löpare Christian McCaffrey för att pryda omslaget till den nya Madden NFL 25. Efter att ha kämpat i Super Bowl LVIII är McCaffrey en värdig representant för spelet och det amerikanska fotbollssamhället. Som regerande NFL Offensiva spelaren av året har han visat sig vara en av ligans mest dynamiska och spännande spelare.

Madden NFL 25 har ännu inte släppts, men EA har teasat om nya funktioner och förbättringar som kommer att ingå i spelet. FieldSense, ny kommentar och presentation, samt uppdateringar till spellägen som Franchise är några av de förbättringar som spelarna kan förvänta sig. EA planerar att avslöja mer information om spelet snart, så håll utkik efter nyheter och uppdateringar.

Lanseringsdatumet för Madden NFL 25 är satt till den 16 augusti och spelet kommer att finnas tillgängligt för flera olika plattformar, inklusive PlayStation, Xbox och PC. För fotbolls- och sportsimulatorfans blir det ett spännande år, med återkomsten av EA Sports College Football som också är på väg att släppas. Med McCaffrey på omslaget och en rad spännande funktioner att se fram emot, ser det ut att bli en fantastisk säsong för Madden-fansen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top