Star Wars Outlaws: Lång gameplay demonstration

Ubisoft Forward började med en lång gameplay-demonstration för Star Wars Outlaws. Det öppna världsfusket visar huvudpersonen Kay Vess, en tjuv som vill börja ett nytt liv, försöker jaga en revolverman för att lära sig hennes talanger. Detta tar henne från en rymdstation till Tatooines ikoniska Mos Eisley.

Den 10 minuter långa guidade rundvandringen fokuserar på en aspekt av Outlaws, vilket är att spåra upp undangömda experter för att lära sig deras hantverk. Från att vara den snabbaste dragningen i galaxen till att behärska fingerfärdighet, kommer dessa färdigheter att hjälpa Kay att gå från en vanlig (fast efterlyst) tjuv till en legendarisk lagbrytare. Videon visar den sömlösa mark-till-skepp gameplejen, en av de valfria rymdstriderna du kan engagera dig i, speeder bike-spel över Tatooines sanddyner, samt stealth- och shootout-sekvenser.

Om du vill ha en mer sammanfattad beskrivning av vad Star Wars Outlaws innebär, tjänar en annan trailer som en kortare rundtur genom några av de planeter spelarna kommer att besöka, karaktärerna de kommer att möta, systemen som är i spel, och en glimt av några storymoments.

Du kan lära dig mer om Star Wars Outlaws genom att besöka vår berättelsehuva.

Ubisoft Forward började med en lång gameplay-demonstration för det kommande spelet Star Wars Outlaws. I detta öppna världsspel får spelarna följa huvudpersonen Kay Vess, en tjuv som drömmer om att börja ett nytt liv. I spelet följer vi henne när hon försöker jaga en revolverman för att lära sig nya talanger och färdigheter. Från en rymdstation tar handlingen oss vidare till den ikoniska Mos Eisley på Tatooine där spännande äventyr väntar.

Under den 10 minuter långa gameplay-demonstrationen får vi en inblick i en viktig del av spelet, nämligen att spåra upp expertis inom olika områden för att utveckla Kay’s färdigheter. Från att behärska snabbaste dragningen i galaxen till att lära sig fingerfärdighet kommer dessa nya kunskaper att hjälpa henne att gå från vanlig tjuv till legendarisk lagbrytare. Spelet erbjuder en mångfald av upplevelser, inklusive mark-till-skepp gameplay, rymdstrider, speeder bike-spel och stealth- och shootout-sekvenser.

För de som är nyfikna på Star Wars Outlaws men vill ha en snabbare överblick, finns en kortare trailer som ger en rundtur genom några av de planeter, karaktärer och system som spelarna kommer att stöta på. Spelet lovar spännande storymoments och möten med olika karaktärer som kommer att bidra till att skapa en unik och engagerande spelupplevelse för alla Star Wars-fans därute. Besök vår berättelsehuva för att lära dig mer om detta spännande spel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top