Prinsen av Persien: Sands of Time Remake 2026

Prins of Persia: Sands of Time återfanns under Ubisoft’s Forward-evenemang, men endast i liten utsträckning. I princip bekräftade Ubisoft att spelet fortfarande är under utveckling, men det kommer inte att släppas förrän 2026.

Spelet har stött på vissa utvecklingsproblem under sin skapelse. När det annonserades sades det att Ubisoft Pune och Ubisoft Mumbai skulle utveckla spelet, men år 2022 delades det att utvecklingsuppgifterna skulle överlämnas till Ubisoft Montreal. Det verkar som att vid den tiden återställdes utvecklingen helt eftersom det kommer att dröja innan spelet släpps.

För mer information om Prins of Persia: Sands of Time remake, gå till gamenetwork.se.

Ubisoft har meddelat att en remake av spelet Prins of Persia: Sands of Time är på väg, men fansen kommer att behöva vänta till 2026 för att kunna spela det. Under Ubisofts Forward-evenemang bekräftades att spelet fortfarande är under utveckling, trots att det endast nämndes i liten utsträckning. Det har rapporterats att utvecklingen har haft vissa problem och att den har bytt händer från Ubisoft Pune och Ubisoft Mumbai till Ubisoft Montreal.

Planerna för Prins of Persia: Sands of Time remake har varit föremål för förändringar och utmaningar sedan det först annonserades. Trots detta verkar det som att Ubisoft är fast beslutna att ge fansen en förbättrad och moderniserad version av det klassiska spelet. Spelet förväntas släppas år 2026 och förväntningarna är höga för vad Ubisoft har i beredskap för spelare över hela världen när det gäller Prinsen av Persien: The Sands of Time Remake.

För de senaste nyheterna och uppdateringarna om Prins of Persia: Sands of Time Remake, besök gamenetwork.se för mer information. Följ med på resan när det klassiska äventyret får nytt liv och förbered dig för att återigen stiga in i en värld full av magi, faror och spänning med Prinsen av Persien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top