Prins av Persien: The Lost Crown DLC tillgänglig nu. Story DLC i september.

Prinsen av Persien: Den förlorade kronans “Gudomliga prövningar” DLC är nu tillgänglig för alla spelare gratis och den medför omgjorda bossstrider, pussel- och plattformsutmaningar, nya amuletter och outfits, och mer. Dessutom har utgivaren Ubisoft avslöjat att Prinsen av Persien: Den förlorade kronans “Mask of Darkness” story DLC släpps till spelet i september.

Tyvärr var teasern för Mask of Darkness ganska kort, med endast en snabb titt och en bild som avslöjar september som släppmånad. Men Divine Trials DLC, som följer efter de gratis Warrior’s Path och Boss Attack DLC:erna från tidigare i år, såg fantastisk ut i en ny trailer som släpptes under dagens Ubisoft Forward showcase.

Kolla in en glimt av Mask of Darkness och en titt på Divine Trials i trailern nedan.

Prinsen av Persien: Den förlorade kronan släpptes till PlayStation, Xbox, Switch och PC i januari, och det är ett av våra favoritspel det här året. Läs varför i Game Informers recension av Prinsen av Persien: Den förlorade kronan här. Därefter kan du kolla in dessa fyra sätt som Prinsen av Persien: Den förlorade kronan får Metroidvania-genren rätt, och sedan titta på vår guide om hur du klarar spelets svåraste plattformsutmaning.

Är du redo att ge dig tillbaka in i Prinsen av Persien: Den förlorade kronan för att testa det nya Divine Trials DLC? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Prinsen av Persien: Den förlorade kronans “Gudomliga prövningar” DLC är nu tillgänglig för alla spelare och innehåller spännande nya bossstrider, pussel- och plattformsutmaningar, samt nya amuletter och outfits. Den senaste utökningen från Ubisoft ger spelare en möjlighet att uppleva en ny dimension av spelet och fortsätta utforska den magiska världen av Prinsen av Persien. Dessutom har förläggaren avslöjat att en helt ny berättelse DLC med namnet “Mask of Darkness” kommer släppas i september, vilket ger ännu mer djup och spänning till spelet.

Trots att teasern för Mask of Darkness var kort och mystisk, har Divine Trials DLC redan imponerat med sina fantastiska nya utmaningar och uppdrag. Ubisoft släppte en spännande trailer under den senaste Ubisoft Forward showcase, vilket ger en glimt av vad spelare kan förvänta sig av den senaste DLC:n. Med Warrior’s Path och Boss Attack DLC som släpptes tidigare i år, har Prinsen av Persien: Den förlorade kronans värld blivit ännu mer mångsidig och intressant.

Prinsen av Persien: Den förlorade kronan har redan imponerat spelare sedan sin ursprungliga release i januari, och med tillägget av Divine Trials och den kommande Mask of Darkness DLC, finns det ännu mer att se fram emot. Med dess mix av action, äventyr och plattformsutmaningar har spelet blivit ett av årets favoriter för många. Om du älskar Prinsen av Persien-universumet, se till att inte missa denna senaste expansion och utforska allt som det har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top