Assassin’s Creed Shadows Gameplay Reveal Translate to Swedish: Spelvisning av Assassin’s Creed Shadows.

Assassin’s Creed Shadows visades för första gången under dagens Ubisoft Forward. En utökad video visar två olika spelavsnitt för dess dubbla protagonister: samurajen Yasuke och ninjan Naoe.

Du kan läsa vår omfattande förhandsgranskning som bryter ned dessa sekvenser här, eller så kan du se hur var och en av dessa lönnmördare använder sina respektive talanger för att befria fiender från sina liv i videon nedan.

Assassin’s Creed: Shadows lanseras den 15 november för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

Assassin’s Creed Shadows visades för första gången under dagens Ubisoft Forward. Spelet presenterade två distinkta spelavsnitt där spelarna får möjlighet att styra samurajen Yasuke och ninjan Naoe. Yasuke, med sitt skickliga svärdfäktande, och Naoe, med sina smidiga ninjafärdigheter, visade upp sina unika talanger för att besegra fiender på olika sätt.

I den utökade videon kan man se hur Yasuke och Naoe har olika tillvägagångssätt för att hantera sina fiender. Yasuke använder sitt svärd och kraftfulla attacker för att skapa förödelse på slagfältet medan Naoe smyger runt och eliminerar sina mål i det tysta. Deras distinkta spelstilar skapar en varierad och spännande spelupplevelse för spelarna att utforska.

Assassin’s Creed: Shadows planeras att släppas den 15 november för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Med dess innovativa gameplay och unika karaktärer kommer spelet förmodligen att bli en stor framgång för serien. Med möjligheten att kontrollera både Yasuke och Naoe kommer spelarna att kunna uppleva olika spännande äventyr och utmana sig själva i en värld av lönnmördare och intriger.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top