Resident Evil 7 och Resident Evil 2 Remake kommer till iPhone 15 Pro och andra Apple-enheter

Resident Evil fortsätter gradvis smitta Apple-plattformar med avslöjandet att Resident Evil 7: Biohazard och remaken av Resident Evil 2 kommer till iOS. Seriens första utflykt i förstaperson anländer först den 2 juli, medan RE2-porten är “för närvarande under utveckling”.

Båda spelen kommer att vara spelbara på iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max och iPads och Mac-datorer med M1-chip eller senare. Båda spelen kommer att ha förbättrade kontroller och en ny Auto Fire-funktion, ett mer tillgängligt alternativ som får vapen att automatiskt skjuta när de siktar på fiender. RE7 kommer även att inkludera berättelsen DLC: n Not A Hero med Chris Redfield. Du kan också köpa Gold Edition som inkluderar ytterligare DLC som End of Zoe, Vol. 1 och 2 av Banned Footage, Madhouse-svårighetsläge och mer. Vid lanseringen kan spelarna prova en bit av varje spel via en gratis nedladdning innan de gör ett köp.

Resident Evil 7: Biohazard lanserades 2017 och introducerade fansen för Ethan Winters, som reser till ett skrämmande hus ute på landsbygden för att leta efter sin försvunna fru. Spelet inleder nuvarande berättelser för huvudserien, som fortsatte i Resident Evil Village. När det gäller Village, så portades det spelet, tillsammans med Resident Evil, till Apple-plattformar förra året. Du kan se oss spela Resident Evil Village på iPhone i det här avsnittet av New Gameplay Today för att se hur bra Capcom har lyckats få dessa spel att fungera på telefoner.

Resident Evil fortsätter att smitta Apple-plattformar med nyheten att Resident Evil 7: Biohazard och remaken av Resident Evil 2 kommer att vara tillgängliga för iOS. Den spännande nyheten är att Resident Evil 7: Biohazard kommer att vara tillgängligt från den 2 juli, medan remaken av Resident Evil 2 fortfarande är under utveckling. Båda spelen kommer att vara spelbara på iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPads och Mac-datorer med M1-chip eller senare.

För att förbättra spelupplevelsen på Apple-plattformar kommer både Resident Evil 7: Biohazard och Resident Evil 2 att ha förbättrade kontroller och en ny Auto Fire-funktion. Auto Fire-funktionen gör det möjligt för vapnet att automatiskt skjuta när det siktar på fiender, vilket gör spelet mer tillgängligt för spelarna. Dessutom kommer Resident Evil 7: Biohazard att inkludera berättelse-DLC:n Not a Hero med Chris Redfield, och spelare kan köpa Gold Edition som innehåller ytterligare DLC, som End of Zoe, Banned Footage Vol. 1 och 2 och Madhouse-svårighetsläget.

Resident Evil 7: Biohazard lanserades 2017 och introducerade Ethan Winters till fansen, som letar efter sin försvunna fru i ett skrämmande hus på landsbygden. Spelet markerade början på en ny era för Resident Evil-serien, som sedan fortsatte med Resident Evil Village. Med portningen av Resident Evil Village och Resident Evil till Apple-plattformar förra året, visar Capcom sitt engagemang för att göra sina spel tillgängliga på olika enheter. Nu kan fans av skräckspel njuta av Resident Evil-serien på sina iPhones och iPads.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top