Mixtape: Elegant coming of age story with Devo and Smashing Pumpkins music.

Beethoven & Dinosaur, utvecklaren bakom The Artful Escape, avslöjade sitt nästa spel under 2024 Xbox Showcase, och det handlar om att vara tonåring, hamna i trubbel, lyssna på musik och tydligen flyga genom luften (även om det troligen är en metafor). Trailern, som har en imponerande konststil och karaktärsanimation som tappar frames likt Spider-Man: Into the Spider-Verse, kommer att innehålla musik från band som Devo, Roxy Music, Lush, och The Smashing Pumpkins, bland andra.

Spelet ges ut av Annapurna Interactive och kommer någon gång under 2025.

Under 2024 Xbox Showcase avslöjade utvecklaren Beethoven & Dinosaur sitt kommande spel, Mixtape, som bjuder på en skarp och fängslande berättelse om tonårslivet. I spelet får spelarna ta del av en upplevelse där de utforskar svårigheter och glädjeämnen som är typiska för tonårsåren, där musiken från band som Devo, Roxy Music, Lush och The Smashing Pumpkins kommer att spela en central roll. Mixtape kombinerar en imponerande konststil och karaktärsanimation som påminner om filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, vilket skapar en unik och visuellt tilltalande spelupplevelse.

Utvecklat av Annapurna Interactive, är Mixtape planerat att släppas under 2025 och kommer innefatta en spännande och interaktiv resa där spelarna kan utforska olika aspekter av tonårsåren genom musiken och berättelsen. Med möjligheten att också flyga genom luften, även om det förmodligen är en metafor, kommer spelet att erbjuda en djup och underhållande spelupplevelse för spelare i alla åldrar. Mixtape skiljer sig från andra spel genom att erbjuda en unik mix av musik, berättelse och interaktion som kommer att hålla spelarna engagerade och fängslade från början till slut.

Med Mixtape tar Beethoven & Dinosaur tonårsdramatik till en ny nivå genom att erbjuda en spännande och visuellt tilltalande spelupplevelse som kommer att sticka ut ur mängden. Genom att kombinera en skarp konststil och en berörande berättelse med det bästa av musik från populära band, kommer spelarna att kunna fördjupa sig i en värld av tonårsangst och glädjeämnen. Med förväntningar på en release under 2025 har Mixtape redan skapat en buzz i spelvärlden och kommer med all säkerhet att bli ett spel att se fram emot för alla fans av kommande åldersberättelser.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top