Clair Obscur: Expedition 33 – Fantasifull RPG nästa år.

Clair Obscur: Expedition 33 var en av de helt nya avslöjandena under dagens Xbox Game Showcase. Utvecklad av Sandfall Interactive (dess debuttitel) är det turbaserade RPG:et i en fantastisk värld som styrs av en mäktig gestalt som varje år utplånar otaliga oskyldiga via en mystisk siffra.

Clair Obscurs värld är i händerna på Målarens, som vaknar en gång om året för att måla en förbannad siffra på en monolit. Denna siffra gör att varje person av den åldern omedelbart försvinner i rökens virvlar. Medborgarna som upplever detta återkommande hot vet att hennes nästa siffra är “33” och en modig samling av dem har en dag på sig att genomföra en expedition till hennes ö för att stoppa henne en gång för alla. Dessa “Expeditioners” är dock bara de senaste av dussintals misslyckade försök att döda Målaren. Således kommer detta team att följa i varje tidigare grupps fotspår när de utforskar en drömsk värld fylld av farliga hot.

Spelet drivs av Unreal Engine 5 och har snygg turbaserad action. Clair Obscur: Expedition 33 kommer 2025 till PlayStation 5, Xbox Series X/S (inklusive lansering dag ett på Game Pass) och PC.

Clair Obscur: Expedition 33 är ett spännande nytt turbaserat RPG-spel som nyligen avslöjades under Xbox Game Showcase. Spelet utvecklades av Sandfall Interactive och tar spelarna med på ett äventyr i en fantastisk värld där en mystisk gestalt, känd som Målaren, utplånar oskyldiga med en förbannad siffra varje år. I spelet måste spelarna ta rollen som “Expeditioners” och bege sig till Målarens ö för att stoppa henne en gång för alla.

I Clair Obscur: Expedition 33 är världen i händerna på Målaren, som endast vaknar en gång om året för att måla en siffra på en monolit som får människor att försvinna i rökens dimmor. Medborgarna vet att nästa siffra som Målaren kommer att måla är “33”, vilket väcker en modig grupp människor till handling. Dessa Expeditioners måste följa i fotspåren av tidigare misslyckade försök att döda Målaren och utforska en värld fylld av faror och hemligheter.

Med Unreal Engine 5 som drivkraft, lovar Clair Obscur: Expedition 33 en snygg och engagerande spelupplevelse. Spelet kommer att släppas under 2025 till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, med lanseringen inkluderad i Xbox Game Pass Day One. För fans av fantasy RPG-spel är detta ett spel att se fram emot för dess unika berättelse och fantastiska värld.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top