Metaphor: ReFantazio Släpps i Oktober

Utforskaren Atlus och utvecklaren Studio Zero har släppt en ny trailer för det kommande fantasy RPG-spelet Metaphor: ReFantazio och den visar mycket ny gameplay. Den avslöjar också att Metaphor: ReFantazio kommer att släppas till PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC den 11 oktober.

Döpt “The King’s Trial”, förbereder denna nya trailer upp en bit av Metaphor: ReFantazio’s värld och framhäver en turnering för kungens tron ​​i centrum av berättelsen. Det verkar som om vår hjälte och vännerna och allierade de möter längs vägen tävlar om en krona som andra också är ute efter. För att kunna kräva den måste spelarna klara utmaningar över landskapet och bevisa sitt värde.

Som du kan se fortsätter Metaphor: ReFantazio att se utmärkt ut, med tydliga inspirationer från Personas. Det är inte förvånande med tanke på att Studio Zero består av olika ledare från Atlus populära Persona-serie, inklusive den senaste i serien, Persona 5.

Om du har spelat Persona 5 Royal, eller till och med nyligen släppta Persona 3 Reload, vet du att vi förmodligen har något att se fram emot när det gäller några saker: strid, berättande och konst. Och om denna nya titt på spelets meny är någon indikation har Personateamet kokat ihop något speciellt för Metaphor: ReFantazio.

Trailern avslöjar också att Metaphor: ReFantazio kommer att få en speciell samlarutgåva för $149,99. Spelets standardutgåva kommer att kosta $69.99.

Metaphor: ReFantazio släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC den 11 oktober 2024.

För mer information om spelet, se Metaphor: ReFantazio reveal trailer. Läs Game Informers recension av Persona 5 Royal, och sedan recensionen av Persona 5 Tactica. Plockar du upp Metaphor: ReFantazio första dagen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Utforskaren Atlus och utvecklaren Studio Zero har nyligen avslöjat en ny gameplay trailer för det kommande fantasy RPG-spelet Metaphor: ReFantazio. Trailern, kallad “The King’s Trial,” ger en inblick i spelets värld och introducerar en spännande turnering för kungens tron som kommer att vara central i berättelsen. Med utmaningar över landskapet och rivaler som alla kämpar om en eftertraktad krona, kommer spelarna att behöva bevisa sitt värde för att kräva den.

Metaphor: ReFantazio ser ut att vara inspirerat av Atlus populära Persona-serie, med Studio Zero bestående av tidigare ledare från serien. Spelarna kan förvänta sig en djup berättelse, taktisk strid och imponerande konstverk som karakteriserar Persona-spelen. Med den senaste titt på spelets meny verkar det som om Metaphor: ReFantazio har något speciellt att erbjuda fans av genren.

Spelet förväntas släppas den 11 oktober 2024 för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. För de mest hängivna fansen kommer det även att finnas en speciell samlarutgåva tillgänglig för $149,99. Med hypen kring Metaphor: ReFantazio växer det ska bli spännande att se hur spelet lever upp till förväntningarna och om det kan skapa en lika stark följarskara som Persona-serien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top