Fortnite lägger till ny inställning för att dölja ‘konfrontativa emotes’

Epic Games har avslöjat en ny inställning för Fortnite som låter spelare dölja emotes som företaget anser “konfronterande”. Detta förbjuder inte direkt dessa emotes från spelet och de som har dem kan fortfarande använda dem, men om någon har denna nya inställning avstängd kommer de inte att se andra använda dem.

Kallad “Se konfronterande emotes”, kan spelare välja om de vill se emotes som “Skratta åt det,” “Ta L:et,” “Piskbrännare,” och “Gör det Plantain” från någon, från vänner i en grupp, eller aldrig. Epic säger att spelare som har dessa emotes dolda med denna nya inställning kommer att se en spelare som använder emoten stå stilla, utan emote-ljud.

Denna nya inställning kan hittas under “Social Sekretess” i Fortnite-inställningarna och den är som standard inställd på att bara visa dessa konfronterande emotes från vänner i din grupp. Epic betonar att denna inställning inte ändrar en spelares förmåga att använda några emotes. Den är nu live i spelet.

För mer om Fortnite, kolla in dessa Avatar: The Last Airbender skins som nu finns tillgängliga i spelet, och läs sedan om hur Fortnites nästa Star Wars crossover kommer att omfatta Lego, Fortnite Festival och Battle Royale. Efter det, läs om hur Billie Eilish är huvudartist på Fortnite Festival Season 3.

Vad tycker du om denna nya emote-inställning? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Epic Games har introducerat en ny inställning i Fortnite som låter spelarna dölja emotes som anses vara “konfronterande”. Denna inställning kallas “Se konfronterande emotes” och spelare kan välja om de vill se emotes som “Skratta åt det,” “Ta L:et,” “Piskbrännare,” och “Gör det Plantain” från andra spelare, från vänner i en grupp, eller aldrig alls. Trots att emotesna inte förbjuds från spelet, kommer spelare som har denna inställning avstängd inte att se andra använda dem.

För att hitta den nya inställningen går spelarna till “Social Sekretess” i Fortnite-inställningarna. Som standard är inställningen konfigurerad för att endast visa konfronterande emotes från vänner i gruppen. Epic Games betonar att denna ändring inte påverkar spelarnas förmåga att använda emotes, utan endast synligheten av dem för vissa spelare. Den nya inställningen är nu live i spelet och är ett verktyg för att ge spelarna mer kontroll över vilka emotes de ser.

För mer spännande nyheter inom Fortnite kan spelare se fram emot Avatar: The Last Airbender skins som nu finns tillgängliga, och ett kommande Star Wars crossover som inkluderar Lego, Fortnite Festival och Battle Royale. Dessutom kommer Billie Eilish vara huvudartist på Fortnite Festival Season 3. Berätta gärna vad du tycker om den nya emote-inställningen i kommentarerna nedan och var med och forma din spelupplevelse i Fortnite.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top