Fallout 4 Update: Vad att förvänta sig

Fallout-franchisen är för närvarande i en återkomst, tack vare den live-action serieanpassningen på Amazon Prime (som för övrigt är bra). Även om det har gått nästan ett decennium sedan det släpptes, har Fallout 4 skjutit upp till toppen av försäljningslistorna som en svampmoln in i atmosfären, vilket gör dagens uppdatering perfekt timing: Fallout 4 får äntligen en ordentlig nästa generations uppdatering.

Uppdateringen medför stora tekniska uppgraderingar för konsolspelare. PlayStation 5 och Xbox Series X/S får nu sina egna nativa versioner av spelet istället för att förlita sig på att köra applikationer gjorda för äldre konsoler. Dessa nya appar levereras med ett Prestandaläge, vilket siktar på 60 fps med 4k-upplösning och standardgrafikinställningar, samt ett Kvalitetsläge, som spelas med 30 fps med en 4k-upplösning och grafiken inställd på ultra. Anteckningarna klargör också att när de är anslutna till en 120 Hz-skärm, kommer Kvalitetsläge att sikta på 40 fps, och när de är anslutna till en 1440p-skärm, kommer spelet att köras med 60 fps med en 1440p-upplösning oavsett renderingsläge.

PC-spelare lämnas heller inte utanför. Förutom att lanseras på Epic Store kommer spelet också att stödja bildskärmar och ultrabreda bildskärmar för dem som har det. Steam-spelare blir också glada att höra att spelet nu officiellt är Steam Deck Verified, så att du kan ta med det på språng. Med det sagt är uppdateringen ännu inte tillgänglig på GOG, men kommer snart. “Vi kommer att informera er så fort vi kan,” står det i patchnoterna.

Förutom ett antal buggfixar över PC och konsol, ger uppdateringen alla spelare nio gratis Creation Club-föremål. Du kan läsa patchnoterna i sin helhet här. För mer Fallout, kolla in trailern för (nu försenade) Fallout 4- London-modden, gör dig redo för säsong 2 av TV-serien och läs vår recension av Fallout 4, som vi kallade “en av de mest belönande (och tidskrävande) upplevelserna inom spel.

Fallout 4 är tillbaka med en efterlängtad next-gen uppdatering som släpps idag. Uppdateringen levererar stora tekniska förbättringar för konsolspelare, med PlayStation 5 och Xbox Series X/S som får sina egna nativa versioner av spelet. Spelarna kan nu välja mellan ett Prestandaläge med 60 fps och 4k-upplösning, eller ett Kvalitetsläge med 30 fps, 4k-upplösning och ultra grafikinställningar. Vid anslutning till en 120 Hz-skärm kommer Kvalitetsläget att sikta på 40 fps, och vid anslutning till en 1440p-skärm kommer spelet att köras med 60 fps med 1440p-upplösning oavsett renderingsläge.

Även PC-spelare kommer att dra nytta av uppdateringen, med stöd för bildskärmar och ultrabreda bildskärmar för dem som har det. Spelet kommer också att vara tillgängligt på Epic Store och är officiellt Steam Deck Verified för spelare som vill spela på språng. Uppdateringen innefattar också nio gratis Creation Club-föremål för alla spelare, och en rad buggfixar över PC och konsol. Även om uppdateringen ännu inte är tillgänglig på GOG, så kommer den snart att bli tillgänglig för spelare även på den plattformen.

Denna next-gen uppdatering är ett fantastiskt tillskott till Fallout 4-upplevelsen och ger spelarna ännu bättre prestanda och grafik. För mer Fallout-innehåll kan spelarna se fram emot den kommande London-modden, säsong 2 av TV-serien och läs vår recension av spelet som har beskrivits som en av de mest belönande och tidskrävande spelupplevelserna. Med dagens uppdatering får spelarna möjlighet att njuta av Fallout 4 på en helt ny nivå och upptäcka allt vad spelet har att erbjuda i en förbättrad och mer imponerande spelvärld.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top