“Dagens Dragon’s Dogma 2 Uppdatering Synliggör Drakpesten, Minskar Pawns Besvär”

Dragon’s Dogma 2 släpptes för lite över en månad sedan och har redan lyckats sälja 2,5 miljoner exemplar, men Capcom släpper fortfarande uppdateringar för att fixa mindre problem med spelet. Trots att en stor mängd klagomål har handlat om bristen på ett prestandaläge, så löser inte denna uppdatering (likt den förra uppdateringen) det problemet. Dock siktar den på att åtgärda ett antal irriterande fel gällande beteendet hos pawns, spelarens AI-kamrater.

En uppdatering för Dragon’s Dogma 2 är nu tillgänglig på alla plattformar!

Den inkluderar justeringar av drakpesten, pawn-beteende och fixar till olika problem.

Se detaljer på den officiella hemsidan: https://t.co/waEdG0ntSv

Vi håller er uppdaterade om framtida uppdateringar.

För det första, gör denna uppdatering det lättare att upptäcka drakpesten, en åkomma som, om den inte behandlas, kan leda till förödande konsekvenser för dina pawns och din värld. Det är också smittsamt, så det är en bra idé att ta tag i det så fort du stöter på det första gången. När pawns är drabbade, kommer deras ögon att lysa rött – efter denna uppdatering kommer de att lysa mer märkbart. Uppdateringen gör även så att sjukdomen smittar pawns mindre frekvent.

Pawns borde också vara mycket mindre irriterande nu, tack vare en hel rad mindre förfiningar av deras beteende. De kommer att hoppa från klippor mindre ofta (vilket är roligt men också en vild olägenhet), säga vissa repliker mindre ofta, säga andra repliker vid mer lämpliga tillfällen och bli mindre benägna att erbjuda sig att bli anlitade när de passerar förbi på gatan. De är en av höjdpunkterna i spelet, så allt som görs för att göra deras ständiga närvaro mer konsekvent är alltid välkommet.

Det finns också mindre justeringar, som att lägga till möjligheten att zooma in på en karaktärs ansikte i affärer, förhindra monsterattacker i staden från att leda till spelarens arrestering och andra diverse buggfixar. Du kan läsa den fullständiga listan över uppdateringar, samt alla tidigare uppdateringar, här: https://www.dragonsdogma.com/2/en-us/topics/update/

Dagens uppdatering för Dragon’s Dogma 2 fokuserar på att göra drakpesten mer synlig och effektivt hanterbar för spelarna. Drakpesten är en farlig sjukdom i spelet som kan spridas mellan pawns och leda till allvarliga konsekvenser om den inte behandlas i tid. Efter den senaste uppdateringen kommer nu drabbade pawns att ha mer markant lysande röda ögon, vilket gör det lättare för spelarna att upptäcka och behandla sjukdomen innan den sprids vidare.

Utöver att göra drakpesten mer synlig har uppdateringen även fokuserat på att förbättra pawns beteende för att minska deras irriterande egenskaper. Pawns kommer nu att hoppa från klippor mindre frekvent, säga repliker vid mer lämpliga tillfällen och vara mindre påträngande när de erbjuder sina tjänster till spelaren. Dessa förfiningar av pawns beteende syftar till att göra deras närvaro i spelet mer enhetlig och mindre störande för spelarna.

Förutom förbättringarna av drakpesten och pawns beteende innehåller den senaste uppdateringen även mindre justeringar och buggfixar. Spelare kommer nu att kunna zooma in på karaktärs ansikten i affärer, undvika att bli arresterade på grund av monsterattacker i staden och dra nytta av andra förbättringar som ökar spelets spelbarhet och upplevelse. Den fullständiga listan över uppdateringar och förbättringar finns tillgänglig på Dragon’s Dogma 2:s officiella hemsida för de som vill läsa mer om uppdateringarna och dess effekter.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top