– Omslag avslöjat – Dragon Age: The Veilguard

Detta månad pryder Dragon Age: The Veilguard (du läste rätt – Dreadwolf är inte mer) omslaget i Game Informer. Efter att under åren ha utvecklat Baldur’s Gate och dess uppföljare under sin tidiga historia, slog BioWare ut för att skapa sitt eget fantasy-RPG. Den serien började med Dragon Age: Origins 2009. Det följdes upp av Dragon Age II 2011, och sedan Dragon Age: Inquisition 2014. Medan Dragon Age-seriens historia har sina upp- och nedgångar har fansen tålmodigt väntat på att BioWare ska återvända till franchisen, och 2024 är äntligen året.

Vi besökte BioWares kontor i Edmonton, Kanada, för en exklusiv titt på Dragon Age: The Veilguard, inklusive en titt på dess karaktärsskapare, dess prolog och inledande uppdrag, och mer. Vi pratade också med många av spelets ledare om namnbytet, seriens övergång till realtidsstridsstrider, de olika följeslagarna (och de relationer du kan bygga med dem), och The Veilguards knutpunkt. Du kan lära dig mer om den namngivna Veilguard, Solas roll i spelet och mycket mer i vår 12-sidiga omslagsartikel för Dragon Age: The Veilguard.

Men det finns massor av andra utmärkta läsningar i detta nummer av Game Informer! Några av oss flög till Los Angeles, Kalifornien, för att delta i Summer Game Fest och inte-E3-helgens olika evenemang för att kolla in nya spel, intervjua utvecklare och mer. Vår förhandsgranskning är fullpackad med nya detaljer om kommande släpp vi längtar efter.

Brian Shea flög till Warszawa, Polen, för att kolla in två kommande släpp – Frostpunk 2 och The Alters – och han kom därifrån exalterad över båda. Jon Woodey provspelade Final Fantasy XIV:s kommande Dawntrail-expansion (och pratade också med regissör Naoki Yoshida), och som någon med 8 000 timmar i spelet är hans ord de du vill läsa.

På frilansfronten skriver Charlie Wacholz om hur förra årets Dave The Diver är en av de bästa spelskildringarna av belöningarna och utmaningarna med att arbeta inom mat- och dryckesbranschen, och Grant Stoner pratade med Sony och Microsoft om utvecklingen av företagens Adaptive och Access-controllers. Och för lite skräck i sommar pratade Ashley Bardhan med flera skräckspelsutvecklare om varför den lockande staden som kallas Silent Hill är en avgörande plats för Konamis skräckmästerverk.

Som alltid hittar du en redaktörs notering från chefredaktören Matt Miller, recensioner från olika frilansare och redaktörer, en Topp 5-lista (hint hint: drakar) och mer.

Här är en närmare titt på omslaget:

Inte en prenumerant på papper ännu men vill ha detta nummer? Då har du tur! Att prenumerera idag – eller inom de närmaste dagarna – ger dig en papperskopia av detta nummer! Du kan bli medlem i Game Informers pappersprenumeranter via vår nya fristående pappersprenumeration! Klicka här för att anmäla dig för antingen ett eller två år till bråkdelen av kostnaden för att köpa numren separat! Du kan till och med ge bort en pappersprenumeration till din favoritspelare!

Du kan också försöka få tag i en Game Informer Gold-version av numret. Begränsad till en numrerad pappersupplaga per nummer är denna premiumversion av Game Informer inte till salu. För att lära dig om platser där du kanske kan få en kopia, kolla in våra officiella Twitter, Facebook, TikTok, Instagram, BlueSky och Threads-konton och håll utkik efter fler detaljer under de kommande veckorna. Klicka här för att läsa mer om Game Informer Gold.

Papperprenumeranter kan förvänta sig att deras nummer ska komma inom de kommande veckorna. Den digitala utgåvan lanseras den 18 juni för PC/Mac, iOS och Google Play. Individuella papperskopior kommer att finnas tillgängliga för köp inom de kommande veckorna på GameStop.

I juni pryder Dragon Age: The Veilguard omslaget på Game Informer, vilket markerar en ny era för serien. Efter att ha utvecklat Baldur’s Gate och sedan Dragon Age-serien har BioWare skapat en fantastisk värld som fansen har älskat och väntat på att återvända till. Med det nya spelet The Veilguard tar de nu serien till en ny nivå med realtidsstrider, olika följeslagare och en mystisk knutpunkt kallad The Veilguard.

Vi fick en exklusiv titt på Dragon Age: The Veilguard på BioWares kontor i Edmonton, Kanada. Vi fick se karaktärsskaparen, prologen och de inledande uppdragen, samt prata med spelets ledare om de nya funktionerna och förändringarna i serien. Vi fick också veta mer om Solas roll i spelet och den spännande utvecklingen av historien. Med 12 sidor fulla av information är Dragon Age: The Veilguard en omslagsartikel du inte vill missa.

Men det här numret av Game Informer innehåller inte bara information om Dragon Age: The Veilguard. Vi har recensioner, förhandsgranskningar och exklusiva intervjuer med utvecklare om kommande spel som Frostpunk 2, The Alters och Final Fantasy XIV:s Dawntrail-expansion. Vi ger dig också insikter om spelindustrins utveckling genom artiklar om adaptiva kontroller, skräckspel och mycket mer. Och om du vill ha en fysisk kopia av numret kan du enkelt prenumerera på Game Informer och få det levererat till din dörr.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top