Fallout 76: Skyline Valley lanserar nästa vecka! Spela som en ghoul från 2025

Nästa expansion för Fallout 76 heter Skyline Valley och den lanseras nästa vecka. Mer specifikt expanderar Skyline Valley spelets karta söderut till det helt nya Shenandoah-området den 12 juni.

Där kommer spelare undersöka orsaken till en elektrisk storm som cirkulerar ovanför och avslöja mysteriet kring Vault 63. I denna mystiska valv kommer spelare att träffa dess invånare och upptäcka en ny Ghoul-typ som kallas The Lost också.

Spana in Fallout 76: Skyline Valley-trailern nedan:

Som du kan se från trailern ovan ser Shenandoah-regionen inte så bra ut i det postapokalyptiska Amerika. Dessutom avslöjar trailern att Fallout 76-spelare kan spela som Ghouls från och med nästa år.

Ska du spela Fallout 76’s Skyline Valley-expansion nästa vecka? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Nästa vecka lanseras Fallout 76’s Skyline Valley, den senaste expansionen till det populära spelet. Denna nya expansion tar spelare söderut till det nya Shenandoah-området, där de kommer att utforska en elektrisk storm och avslöja mysteriet kring Vault 63. I detta valv kommer spelare att träffa invånarna och lära känna en ny Ghoul-typ som kallas The Lost. Trailern ger en spännande inblick i den postapokalyptiska världen i det nya området.

Shenandoah-regionen i Fallout 76: Skyline Valley ser inte särskilt välbevarad ut i det förstörda Amerika. Spelare kan förvänta sig en utmanande och skrämmande miljö att utforska, fylld med faror och mysterier att lösa. En spännande nyhet är möjligheten att spela som Ghouls i spelet, vilket ger en helt ny dynamik till spelupplevelsen och öppnar upp för spännande möjligheter för framtida äventyr.

Är du redo att ge dig in i Fallout 76’s Skyline Valley-expansion nästa vecka? Med möjligheten att spela som en Ghoul och utforska det nya Shenandoah-området kommer spelarna att ha gott om spänning att se fram emot. Låt oss veta i kommentarerna om du planerar att delta i detta nya äventyr i den dystopiska världen av Fallout 76.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top