Fallout 4 New-Gen Update kommer att ge 60 FPS till PS5, Xbox Series X/S senare denna månad.

Fallout 4s nya generationsuppdatering släpps till PlayStation 5 och Xbox Series X/S senare denna månad och kommer med 60 FPS, förbättrade upplösningar, stabilitetsförbättringar och mer. Efter Amazons Fallout-TV-serie som premiärvisades igår med alla åtta avsnitt tillgängliga för visning, kommer Fallout 4s nya generationsuppdatering den 25 april.

Med denna uppdatering kommer PS5 och Xbox Series X/S-spelare att få en ny nativ Fallout 4-applikation (förutsatt att de redan äger föregående generationsversioner av RPG:n), Performance och Quality Mode-inställningar i spelet, stabilitetsförbättringar och fixar, 60 FPS-spel och ökad upplösning. På föregående generationskonsoler kommer Fallout 4-spelare att få en gratis uppdatering med stabilitetsförbättringar och fixar för inloggning och uppdrag.

För PC-spelare kommer det också en gratis Fallout 4-uppdatering till plattformen. Det kommer att lägga till stöd för widescreen och ultra-widescreen i spelet med fixar för Creation Kit och olika uppdragsuppdateringar. PC-versionerna av spelet på Steam, Microsoft Store och GOG kommer att få stabilitets-, mod- och buggfixar. Dessutom kommer spelet snart att vara tillgängligt för köp på Epic Game Store, och om du har en Steam Deck kommer Fallout 4 att verifieras för den när denna uppdatering går live senare denna månad.

Tillsammans med generationsuppdateringen släpper utvecklaren Bethesda Game Studios följande gratis Creation Club-föremål:

Enclave Resterna

Enclave Resterna för in den Pre-War sammanslutningen, Enclave, in i Fallout 4-handlingen, enligt ett blogginlägg. I ett nytt uppdrag kallat Echoes of the Past, kommer spelarna att uppmanas att stoppa Enclave från att sprida sin ideologi i Commonwealth.

Tillsammans med verkstadsföremål och Enclave Colonel-uniformen kan spelare få följande tidigare släppta Creation Club-föremål:

Enclave Weapon skins
Enclave Armor skins
Tesla Cannon
Hellfire Power Armor
X-02 Power Armor
Heavy Incinerator

Gör Vadapaketet

Bethesda säger att detta vapenpaket inkluderar en mängd “okonventionella objekt som har omvandlats till dödliga vapen”, inklusive Baseball Launcher, Nagelpistol och Spargris.

Halloween Workshop

Överskott från en illa öde Halloweenfest ordnad av New England Technocrat Society, detta paket innehåller 38 nya Halloween-dekorationer inklusive häxor, grytor, ghouls, pumpor, skelett och mer.

Fallout 4s nya generationsuppdatering släpps till PS5 och Xbox Series X/S den 25 april.

För mer, kolla in teatertrailern för Amazons Fallout som släpptes i december, och läs sedan Game Informers recension av serien här. Efter det, läs Game Informers recensioner av Fallout 4 och Fallout 76.

Hoppar du tillbaka in i Fallout 4 med denna nya generationsuppdatering? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

I ett spännande uppdatering av Fallout 4 kommer spelare på Playstation 5 och Xbox Series X/S att kunna ta del av en förbättring i form av 60 fps senare denna månad. Detta innebär en betydande förbättring av spelupplevelsen med en jämnare och mer flytande bild. Upplösningen förväntas även vara skarpare och mer detaljerad, vilket kommer att göra spelet ännu mer imponerande för de som har möjlighet att spela det på de nya konsolerna.

Den nya uppdateringen är ett välkommet tillskott för fans av Fallout-serien och erbjuder en mer optimerad spelupplevelse. Med den högre bilduppdateringshastigheten kommer strider och utforskande av den postapokalyptiska världen att kännas ännu mer intensivt och engagerande. Dessutom kommer grafiken att se bättre ut än någonsin tidigare, vilket kommer att göra Fallout 4 till en ännu mer imponerande visuell upplevelse.

Med denna uppdatering visar utvecklarna på Bethesda att de fortsätter att stödja och förbättra sina äldre titlar för den nya generationens konsoler. Det är ett tecken på deras dedikation till spelarna och deras önskan att ge dem den bästa möjliga spelupplevelsen. För fans av Fallout 4 är denna nyhet säkerligen mycket välkommen och kommer att ge dem en anledning att återvända till spelet och upptäcka allt det har att erbjuda på de nya konsolerna.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/11/fallout-4-new-gen-update-brings-60-fps-to-ps5-xbox-series-xs-later-this-month

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top