Sketchy Fables är ett handritat förstapersonsäventyr gjort med 10 000 ritningar.

Sketchy Fables är ett handritat, förstapersonsäventyr skapat av ensam utvecklare Alle Jong med hjälp av 10 000 teckningar. Och det är något du helt enkelt måste se, oavsett om du är intresserad av förstapersonsexplorationspel eller inte, för det är en syn att skåda.

Som någon som inte kan rita är jag alltid fascinerad (och imponerad) av människor som kan. Att Jong kunde skapa ett helt spel med 10 000 teckningar är ännu mer fascinerande, och om trailern nedan är någon indikation är det ett spel jag ser fram emot att utforska.

Titta på speltrailern för Sketchy Fables själv nedan:

Det finns inte mycket mer information att hitta om spelet. Dess beskrivning på Steam säger, “Sketchy Fables är ett förstapersons explorationsäventyr.” Dyker man djupare in i detaljerna i Steam-listningen säger Jong att spelet spelas som en interaktiv tecknad serie och innehåller en mångsidig spelmiljö att utforska full av byar och landsbygdsmiljöer.

Det är också “inriktat på personlig utforskning med många slumpmässiga möten och upptäckter,” enligt sidan.

När Sketchy Fables släpps till PC är ännu okänt, men det är ett spel vi håller ögonen på så förhoppningsvis kommer vi ha mer att dela med oss av snarare än senare.

Vill du utforska Sketchy Fables? Dela dina tankar om det i kommentarerna nedan!

Sketchy Fables är ett unikt handritat förstapersonsäventyr som skapats med imponerande 10 000 teckningar. Spelet tar spelare på en spännande resa genom en sagolik värld fylld med hemligheter och uppgifter att utforska. Med dess unika konststil och genomtänkta berättelse skapar Sketchy Fables en atmosfär som är både mystisk och lockande.

Spelare får dyka in i en värld fylld av fantasifulla karaktärer och miljöer som har blivit lekfullt återskapade med handritad konst. Varje detalj i spelet är omsorgsfullt utformat för att skapa en unik och engagerande upplevelse för spelaren. Genom att använda en förstapersons visning ges spelare möjligheten att verkligen fördjupa sig i den magiska världen som skapats av de 10 000 teckningarna.

Med Sketchy Fables har utvecklarna verkligen tagit storytelling och konst till en ny nivå. Genom att kombinera traditionell handritad konst med modern speldesign har de skapat ett spel som verkligen sticker ut från mängden. Med sin unika berättelse och imponerande visuella element är Sketchy Fables ett äventyr som inte kommer att lämna någon spelare oberörd.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/11/sketchy-fables-is-a-hand-drawn-first-person-adventure-made-with-10000-drawings

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top