Kingdom Come: Deliverance utvecklare Warhorse Studios kommer att tillkännage en ny spel nästa vecka.

Warhorse Studios, utvecklaren av Kingdom Come: Deliverance, har meddelat sina planer att avslöja sitt nästa spel. Väntan kommer inte att vara lång, eftersom det sker nästa vecka.

På torsdag den 18 april kl 20.00 CEST/11.00 PT/14.00 ET kommer den tjeckiska studion att avslöja vad de har på gång på sina YouTube- och Twitch-kanaler. Det här kommer att vara Warhorses andra titel; studion debuterade med den kultfavoritiga medeltida RPG Kingdom Come: Deliverance år 2018.

Det är svårt att gissa vad Warhorse har i görningen, men det finns en solid chans att det nya spelet är en uppföljare till Kingdom Come. Trots blandade recensioner vid lanseringen har spelet fått en passionerad följarskara, och det blev portat till Switch förra månaden.

Under tiden kan du läsa vår recension av Kingdom Come: Deliverance här.

Warhorse Studios, utvecklarna bakom det populära och hyllade spelet Kingdom Come: Deliverance, har meddelat att de kommer att avslöja ett nytt spel nästa vecka. Efter framgången med deras medeltida Action-RPG spekulerar fans och spelare ivrigt om vad nästa spel från detta utvecklarlag kommer att erbjuda. Det har skapats stor förväntan och spänning inför den kommande avslöjandet.

Med Kingdom Come: Deliverance etablerade Warhorse Studios sig som en kraft att räkna med inom spelindustrin. Spelet, som släpptes 2018, hyllades för sin realism, detaljerade värld och gripande berättelse. Med detta i åtanke är det inte förvånande att fans nu väntar ivrigt på att få reda på vad utvecklarna har i görning för sitt nästa projekt.

Spelare över hela världen ser med spänning fram emot att se vilket nytt spel Warhorse Studios kommer att annonsera. Med sin tidigare framgång och starka rykte för kvalitet är förväntningarna höga för vad som kan komma att bli nästa stora titel från detta team av begåvade utvecklare. Det återstår att se vad som väntar när det nya spelet avslöjas nästa vecka.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/2024/04/11/kingdom-come-deliverance-developer-warhorse-studios-to-announce-new-game-next-week

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top