Lev som en mus i vinterboet

I en pressrelease för det nyutannonserade Winter Burrow beskrivs spelet som ett “mysigt skogsöverlevnadsspel”, även om vi har vissa tvivel om det mysiga, med tanke på att slutet av trailern visar hur hjältens vän tas bort för att ätas av en hungrig uggla.

Med det sagt verkar resten av spelet passa förväntningar såsom hantverk, bakning, resursinsamling och många av de andra funktionerna man förväntar sig av ett överlevnadsspel, fast med en bedårande estetik av antropomorfiska möss som visuell stil.

Förläggaren Noodlecake avser att släppa spelet på Xbox-konsoler och PC i början av 2025.

Ta en titt på trailern för att få en bättre förståelse för hur spelet spelas.

Live Like A Mouse With Reveal of Winter Burrow är ett kommande skogsöverlevnadsspel med en unik twist. I en pressrelease beskrivs spelet som “mysigt”, men detta ter sig tvivelaktigt när trailern avslutas med att en av hjältens vänner blir uppäten av en hungrig uggla. Trots detta dramatiska inslag verkar resten av spelet erbjuda förväntade funktioner såsom hantverk, bakning och resursinsamling, allt presenterat i en bedårande estetik av antropomorfiska möss.

Winter Burrow, som planeras att släppas på Xbox-konsoler och PC i början av 2025, erbjuder spelare chansen att utforska en magnifik värld som en bedårande mus. Med möjligheten att samla resurser, bygga skydd och navigera genom farliga situationer, kommer spelare att få en autentisk upplevelse av att leva som en mus i naturen.

Förläggaren Noodlecake har satsat på att skapa ett engagerande och charmigt spel med Winter Burrow, och om man tar en titt på trailern kan man se hur spelet kommer att spelas. Med sin unika koncept och bedårande grafik ser Winter Burrow ut att bli ett spel som lockar både barn och vuxna spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top